2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن خیلی وقتت مجرد موندن بهتر از ازدواج کردنه من دارم طلاق می گیرم یه راهی رو رفتم که م ...

بنظر شما هرگز ازدواج نکردن بهتره یا اینکه ازدواج کنیم حتی شده‌منجر به طلاق بشه؟

اخه یکی دیدم مجرد بود میگفت پشیمونه که ازدواج نکرده و کاش شکست میخورد توی ازدواج اما مجرد نمی موند

خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره🙏
خواهرتون شاغلن؟

نه دوستم لیسانس مدیریت دارن 

واسه آزمون نهضت هم داره تلاش میکنه قبول بشه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
به امید خدا قبوله

قوربونت گلم 

من که باهاش قهرم 😂😂

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
۲۶سالمه نیاز روحی جسمی دارم بنظرتون برم گناه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی خدا ره حلالشو بهم نمیده

نه گناه نکن

تحمل کن

صبر کن و از خدا کمک بخواه

یسری کار ها هم باعث کم شدن نیاز های جسمیت میشه مثل ورزش کردن و مشغول شدن به کاری ، اونا رو انجام بده

مطمئنی با ازدواج نیاز هات برطرف میشه

ببین تو پیام قبلی گفتم که طرف مقابل من مشکل جنسی داشت

من باهاش هفت ماه عقد بودم و هشت ماه زیر یه سقف زندگی کردم و هنوز باکره هستم 

فک کن شب تا صبح کنار یه مرد بودم که اصلا طرفم نمی اومد

و تازه بدتر از اون کار های غیر عادی در این رابطه انجام می داد که باعث شد از نظر روحی نابود بشم

من ۲۳ سالمه الآن

خب من هم نیاز های جنسی داشتم و... اما زندگی متاهلم بدتر از مجردی بود

الآن خیلی خوشحالم

من هم هنوز نیاز های جنسی دارم اما کنترل می کنم خودم رو

خیلی سخته اما خیلی راحت تر از اون جهنمه 

هر کسی تو زندگی یه جوری امتحان میشه

اینم یه امتحانه برات

بنظر شما هرگز ازدواج نکردن بهتره یا اینکه ازدواج کنیم حتی شده‌منجر به طلاق بشه؟ اخه یکی دیدم مجرد ب ...

هرگز ازدواج نکردن بهتر از یکسری از ازدواج هاست

این رو مطمئنم 

قطعا هر زندگی متاهلی ای مشکلات خودش رو داره و آدما باید سعی کنن حلش کنن

اما گاهی اوقات مشکلات حل نشدنی ای هست که بسیار آسیب زاست مثل چیزی که برا من اتفاق افتاد

تجربه وحشتناکی بود

شما که تازه ۲۵ سالته من خودم الآن به نظرم بهترین سن ازدواج ۳۰ سالگیه

پسرا پرتوقع شدن،پسری ک ۳۵ سالشه و کارو موقعیت خوبی داره میاد دختره ۲۵ساله یا کمتر میگیره، شانس ازدواج دختر هرچی سنش بره بالاتر کمتر میشه

خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره🙏
نمازشب بخون قول میدم‌حاجت مبگیری

به نظرم خیلی هم نباید اصرار کرد به خدا که حتما فلان اتفاق بیفته 

من خودمم خیلی این کار رو می کنما اما درستش اینه که به خدا بگیم خواستمونو اما در نهایت به خودش بسپریم