2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تنهایمه  دارم دیونه میشممم

خانم گلی چرا فک میکنی سقف ارزوهای ی دختر صرفا ازدواج بعله ازدواج خوبه اما اگه براتون پیش نیومده نباید خودتو عذاب بدی. همراه جهش رودخونه برو با دید خوب و اینکه یگسعی کن مفید باشی کارایی ک دوس داری انجام بده ازدواج ی اتفاق هر وقت وقتش شد میفته گلم

مطمئنی؟! خدا قید آدم رو نمی زنه؟ یه سوال  الآن مشکل بزرگت ازدواج نکردنه؟؟

۲۶سالمه نیاز روحی جسمی دارم بنظرتون برم گناه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی خدا ره حلالشو بهم نمیده

خدا ميدونه. چي بگم.  انشالله ظالما زودتر ذليل بشن.  كه راست راست ميگردن و بقيه رو اذيت ميك ...

بخدا مادرشوهرم خواهرشوهرام اینقدر تیکه میندازن که اگه من همچین کاری میکردم خدا سریع نابودم میکرد.هی چی بگم چند روز پیش اینقدر گله کردم پیشه خدا از حرصم گریه میکردم هر وقت هرکس ازارم داد جوابشو دادی قبولت دارم.😥😥😥😥

۲۶سالمه نیاز روحی جسمی دارم بنظرتون برم گناه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی خدا ره حلالشو بهم نمیده

وا سنی نداری که 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوزستان

اها عزیزم  البته ببخش اینو  میگم یکی تو سایت دنبال دختر خوب میگشت میکفت اطاف کردستان باشه گفتم شاید نزدیک باشی معرفی کنم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بخدا دیگه نمیکشم خیلی عذاب روحی میکشم 

مشکلت رو میشه بگی

باور کن فقط تو نیستی که مشکل داری

من به شخصه زندگیم ترکید 

حمله قلبی داشتم حتی

خیلی خیلی خیلی... اذیت شدم

و الآن دارم طلاق می گیرم

من آدم بودم که خیلی بچه دوست داشتم و فک کن داداشم پریروز برگشت بهم گفت تو لیاقت نداشتی مادر بشی و از این چرت و پرتا 

در صورتی که اصلا مشکل زندگی من چیز دیگه ای بود

با یه عوضی ازدواج کرده بودم که هم دست بزن داشت ، هم تهمت های بد می زد ، هم دروغ می گفت ، هم به خانوادم توهین می کرد ، فحش می داد ، روانی بود و حتی امنیت جانی نداشتم و.....

و مشکل اصلی و اساسیش مشکل جنسی بود که دکتر گفت به احتمال زیاد انحراف اخلاقی

فک می کنی چی از آدم می مونه

اما من هنوز امید دارم 

معجزات خدا رو دیدم حتی تو همین سختی ها و کسی که نجاتم حقیقتا خودش بود

اینو واقعا می گم 

یه چیزی بود که خیلی براش دعا کردم اما کلا نمی شد بعد یه سال از بابت این که اون دعام برآورده نشد خدا رو شکر کردم

خواهر من ۳۴ سالشه هنوز ازدواج نکرده عزیزم 

بعد سعی کن  از عکس و فیلما ی  عاشقانه  کمی دوری کنی 

یه فامیل داریم قرص قمر ولی از دست شوهرش فرار کرده 

کسی نمیدونه کجاست 

یه پسر هم داره 

همه ی ازدواج ها که عالی نمیشه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
😅😅😅حق مطلب رو ادا کردی منم یاد اونهایی افتادم که شعار میدن مرگ بر آمریکا و..  انقدر شعار م ...

میدونی چون تا یکی میگه من فلان مشگل دارم همه میان میگن ما بدبخت ‌تر از توییم ما دیگه تو جوبیم  ما از سردخانه داریم پیام میدیم 😐

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫