2777
2789
عنوان

تاپیک بامداد خمار

528 بازدید | 32 پست

بچه ها بیاین اینجا

واقعا شورشو دراوردین

چیه هی تاپیکو تعطیل میکنین؟ 

اصلا فازتونو نمیفهمم

ایندبار چندمه

خستمون کردین

@مهدیه24

@سمیه1396

وا چی شد یهوووو

من زدم پیام بخونم دیدم نیس

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا چه الکیع👿👿👿👿

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@ati_hami  

@donyay_kochak  

@مامی_خوشگل  

@مامان_الیساهستم

@گل_کادوپول  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

واااا چيشد يهو

من باز رفتم دستشويي بيام ديدم تركيده😕

سري پيشم همينجوري شدم😕😕

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@تپلو92  

@مهسااجووون  

@sanaz718  

@فقطخداجون  

@cr_97  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واااا چيشد يهو من باز رفتم دستشويي بيام ديدم تركيده😕 سري پيشم همينجوري شدم😕😕

خو دستشویی نرو خواهر من همه ش تقصیر خودته ک انقدر دستشویی میری

خو دستشویی نرو خواهر من همه ش تقصیر خودته ک انقدر دستشویی میری

😂😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@جیگل۷۴  

@radvin_70  

@لولیتا_ناباکوف  

واقعا چرا تركيد؟

اگه مثل تاپيكاي ديگه رخت خوابمونو شبا پهن كنيم خوبه نميتركه

ولي داريم دوره هم لاغر ميكنم ميتركونن شورشو در اوردن ديگه

اين چندمين باره اه خيكيايه حسود هي گزارش ميزنن