2777
2789
عنوان

اگه صندلی ماشین از بدو تولد بگیرم باز کریر لازمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 33 پست
مرسی عزیزم. ساک حمل برای بردن آوردن اون اوایل خوب نیست؟ 

من خودم به ساک اعتماد ندارم به نظر من هیچکدوم نیاز نیست بچه تو بغل جاش بهتره فقط اگر توانایی مالی داری صندلی ماشین خوب بخر مکسی کوزی عالیه مخصوصا سری اکسیس چیکو هم مدل آخرش عالیه البته الان بالای ۵ تومنن 

من خودم به ساک اعتماد ندارم به نظر من هیچکدوم نیاز نیست بچه تو بغل جاش بهتره فقط اگر توانایی مالی دا ...

چه مزیتی نسبت به baby 4 life داره؟میدونین؟ فقط به خهطر مارکش گرونت ه یا مزیت خاصی داره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مزیتی نسبت به baby 4 life داره؟میدونین؟ فقط به خهطر مارکش گرونت ه یا مزیت خاصی داره؟ 

اینی که شما گفتی رو نمیدونم ولی مکسی کوزی بهترین مارک تو وسایل بچه از نظر امنیت و کیفیت مدل اکسیس علاوه بر خواب کریری به جهت های مختلف هم میچرخه مثلا شما راست صندلی نشستی میتونی صندلی رو به راست بچرخونی یا چپ چیکو هم کیفیت و امنیت بالا داره خواب کریری ولی گردش ۳۶۰ رو نداره

اینی که شما گفتی رو نمیدونم ولی مکسی کوزی بهترین مارک تو وسایل بچه از نظر امنیت و کیفیت مدل اکسیس عل ...

Babau4life هم داره این مشخصات رو هم سه حالت خواب داره، هم چرخش 360، قیمتش اما مناسب تره. 2600 است. میگن آلمانیه که الان همه برندها رو چین میزنه. حالا برم از نزدیک ببینم. ممنون