2777
2789
عنوان

اگه صندلی ماشین از بدو تولد بگیرم باز کریر لازمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 33 پست
اره راحت شدیم سر سیمونی نگرفتم بعد خریدم...تا ۸ ماهی کریر بود بعدم کمتر بیرون میرفتیم  و توماشی ...

آی گفتی.الان انقد وول میخوره توو ماشین پشیمون میشم از بیرون رفتن..آره اول باید از کسی بگیرم اگ نشست بخرم..

اگر صندلی ماشینی بگیری که از بدو تولد باشه نیازی به کریر نداری به نظرن ساک حملم بیخوده بعدم نوزاد هم ...

مرسی عزیزم. ساک حمل برای بردن آوردن اون اوایل خوب نیست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كريكات خيلي خوبه قنداق فرنكيو سوئسيو اين چيزا نگيريا بدرد نخوره من سرويس كالسكه كريكات جداگانه دار ...

ممنونم. کریکات تا چند وقت میشه ازش استفاده کرد؟ 

كريكات خيلي خوبه قنداق فرنكيو سوئسيو اين چيزا نگيريا بدرد نخوره من سرويس كالسكه كريكات جداگانه دار ...

شنیدم قنداق سوئیسی برای این که یه وقت اون اوایل بخوان دیگران بچه رو بغل کنن خوبه. کمرش رو سفت نگه میداره. برای شیردادن هم خوبه

یسوال صندلی تا چه سنی کاربرد داره

بستگی به صندلی ماشین داره بعضی ها تا 10 ساله. البته من بعید میدونم بچه 10 ساله رو بشه تو صندلی نشوند. بعضی کشورها تا 12 سالگی اجباره بچه تو صندلی ماشین بشینه. بچه خواهر شوهرم تا 6 سالگی ایران بودن تو صندلی می‌شست. 

ساک حمل هم به درد نمیخوره فقط یکی دو ماه بیرون بردنی یکم سبکتر میشه وگرنه اصلا به درد نمیخوره

یعنی شما میگی نه کریر نه ساک حمل؟ خوب بچه رو فقط بغل بگیریم از ماشین پیاده کنیم و جایی ببریم؟ 

مرسی دوستان. پس نتیجه این شد اگه صندلی ماشین از بدو تولد باشه نیاز به کریر نیست. در مورد ساک حمل و قنداق به نتیجه نرسیدم. اما چیزای گرونی نیستن. کریر دو سه میلیون برای 6 ماه واقعا زور داره. اگه کسی موافق ساک حمله میشه مارک خوبش رو معرفی کنید لطفا 

شنیدم قنداق سوئیسی برای این که یه وقت اون اوایل بخوان دیگران بچه رو بغل کنن خوبه. کمرش رو سفت نگه می ...

من ترجیح میدم نخرم و نخریدم

هر کسیم خریده ناراضیه

اخه بچه پتو دور پیچ داره ملحفه دور پیچ داره

بچه که بیاد خودشو به زور بغل میکنی دیگه قنداقو اینا سخته جمع و جور کردنش

و اینکه نیخرن میزارنش تو قنداق سوئسی !!! وقتی کریکات هست بچه دیگه ازاده نمیخاد بغلش کنی مچاله بشه 😊

بعدم بچتو بغل کسی نده کی نوزادو ازین بغل به اون بغل میکنه اخه 😳

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
یعنی شما میگی نه کریر نه ساک حمل؟ خوب بچه رو فقط بغل بگیریم از ماشین پیاده کنیم و جایی ببریم؟ 

نه من کریر رو نگفتم ساک حملو گفتم ، خواهرم واسه بچش یه کریر خرید واسه کل نوه ها استفاده شد به نظرم بهتر از ساک هست ولی استفادش نهایتا ۳  تا ۴ ماهه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱