2777
2789

میشه منو راهنمایی کنید. اگه صندلی ماشین از بدو تولد بگیرم دیگه کریر برای صندلی ماشین نیاز نیست. به جاش ساک حمل یا کریکات بگیرم کافبه؟ فقط نمیدونم اینجوری میرم رستورانی خونه کسی بچه همش باید حالت خوابیده باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كرير كلا بدرد نخوره

صندلي ماشينش كني اصلا ايمنى نداره

الان يه سريا ميان ميگن واي  از كرير بعنوان صندلي ماشين استفاده ميكنيم

اما شما نكن 

صندلي ماشين بخاطر ايمنيش استفاده ميشه ! كرير ايمنى صفره !!

هر چند سرويس كالسكع ك من خريدم كرير هم داره اما من صندلي جداگانه ميخرم 

چيكو بخر

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
یسوال صندلی تا چه سنی کاربرد داره

پسر من از ۱.۵ سالگی نشست تا الان ک ۴ سالو سه ماهش

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

ساک حمل هم به درد نمیخوره فقط یکی دو ماه بیرون بردنی یکم سبکتر میشه وگرنه اصلا به درد نمیخوره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
ربط ب وزن بچه هم داره؟

فکر کنم تا سی کیلو تحملش

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
مرسی عزیزم از راهنماییت😘

خواهش میکنم پسر من ۲۰ کیلو همچنان میشینه فکر نکنم حالاها رضایت بده جمع کنیم

خوبه هم خودش راحته هم شما.دخترم داره یسالش میشه.کریر زیاد ب کارم نیومد.اما بنظرم صندلی بچه راحته توش

اره راحت شدیم سر سیمونی نگرفتم بعد خریدم...تا ۸ ماهی کریر بود بعدم کمتر بیرون میرفتیم  و توماشین بغلم بود  تا دیگه نزدیکا ۱.۵ بود خیلی دیگه تو ماشین اذیت میکرد   از یکی از دوستا همسرم صندلی ماشین قرض کردیم ببینیم اصلا میشینه الکی پول ندیم ...سریع عاشقش شد چند روز بعدش خریدیم دیگه جاشو الان یاد گرفته شدید عادت کرده منم راحت جلو میشینم ...از یکی اگه میتونی مدتی قرض بگیر