2777
2789
عنوان

مراحل سزارین چجوریه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18567 بازدید | 101 پست
حس میکنی مورچه داره رو شکمت راه میره . سعی کن نترسی .من خودم مثل چی میترذسم ولی باید روحیه بگیری صلو ...

ممنون

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
میدونم برای جیشه😁 میگم یعنی چرا همه میگن درد داره ؟ مگ چجوریه که اذیت میکنه

اولش که میزارن یذره میسوزه بعد تموم میشه بعدش بیحسی دیگه اونقدر که میگن وحشتناک نیست

خودشناسی DNA plus

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولم لباس بیمارستان که پشتش باز بود بهم دادن پوشیدم و یه مدل جوراب بلند سفید. دراز کشیدم با ژیلت یه خانم شکمم و تیغ زد. با ویلچر بردنم توی اتاق عمل. اونجا دراز کشیدم روی تخت. یه اقای مهربون بود باهام شوخی کرد دکتربیهوشی م بود گفت راحت بخواب. یه چیزی گذاشتن جلو دهنم گفت نفس بکش بعد لالا کردم هیچی نفهمیدم تا بیدار شدم دیدم روی یه تخت اون طرف اتاق عملم. خیلی درد داشتم و شکمم خالی بود . فقط نگران بچه بودم. اونجا پرسیدم بچه م کجاست خوبه؟ گفتن بله حالا میبینیش و بعدم بردنم توی بخش و نی نی مو اوردن پیشم. 😆

ممنون اخه من شنیدم این امپولا باعث میشه دهانه رحم دیرتر باز بشی وچون حس نداری نمیتونی همکاری کنی،درس ...

بله یه کم روند زایمان رو کند تر میکنه

مثلا به من گفتن اگر بی حسی نزنی تا ۸ صبح زایمان میکنی

ولی من بی حسی خواستم وده ونیم صبح زایمان کردم البته خوب همکاری کردم هربار گفتن زور بزن واینا تلاشمو کردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه سوال این سوند رو برای چی میزنن؟ آخه تو یه تاپیکی خوندم همه از این سوند مینالیدن و میگفتن فقط همین ...

دکتر من نزد.خب درد  داره یه اوله پلاستیکی نازکه که میزنن داخل مجاری ادراری .خواهرم میگفت درش هم میارن هم درد داره 

دکتر نامه بستری میده...

میری خونه ساکتو میبندی...

میری بیمارستان تشکیل پرونده.....

میری اتاق ایزوله لباسا عوض میشه با یه کمر بند ضربان قلب چک میکنن در همین حین سرم وصل میکنن,فشارتو میگیرن طبق نظر دکترت سوند وصل میکنن یا نمیکنن....بعد راهی اتاق عمل میشی رو تخت به حالت نشسته آمپول بی حسی تزریق میشه..باید بلافاصله دراز بکشی..همون لحظه دیگه بی حس میشه از شکم به پایین. دستاتو میبندن دستگاه وصل میکنن جلو چشما پرده میکشن,بعدش دیگه دکتر شروع میکنه شکم برش میده ۷ لایه شاید ۱۰ دقیقه طول بکشه بعد نی نی میاد پیشت و بخیه میزنن...اگه آخرین بخیتم خصوصی باشی با لیزر بخیه میزنن جاش نمیمونه وبعد تمام 😍

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫
چون تا چند ساعت از کمر ب پایین بیحسه اختیار ادرار نداریم سوند میزنن برای جیش

درسته👌 چرا میگن درد داره؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بله یه کم روند زایمان رو کند تر میکنه مثلا به من گفتن اگر بی حسی نزنی تا ۸ صبح زایمان میکنی ولی من ...

مرسی عزیزم،ببخشید زیاد سوال میپرسم،یعنی بعد اثرامپول دیگه هیچ دردی نمیفهمی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
من با درد طبیعی رفتم تا هفت سانتم باز شدم بعد بچم پی پی کرد بردنم سزارین که اینقدر خسته بودم از دردا ...

دقیقا زایمان اول منم همین روند رو داشت ولی دومی که با پای خودم رفتم عمل خیلی ترسم بیشتر بود سوند و آمپول بی حسی رو دقیقا فهمیدم دردامم بعد عمل بیشتر بود 

چون تا چن ساعت ک بی حسی نمیتونی تکون بخوری ک بری دستشویی ک خداشکر ب من نزدن 

عه خوشبحالت. چرا نزدن به شما؟؟ دلبخواهی هست یعنی؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

مرسی عزیزم،ببخشید زیاد سوال میپرسم،یعنی بعد اثرامپول دیگه هیچ دردی نمیفهمی؟

راحت باش عزیزم نه دیگه هیییچ دردی نداری 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏