2777
2789
عنوان

گهواره یا تخت

226 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر.میشه بی‌ زحمت عکس گهواره یا تخت کنار مادرتون رو به همراه قیمت بذارید؟من هنوز هیچی نخریدم هفته ۳۰ هستم.میخوام بجای تخت نوجوان گهواره بگیرم چون فعلا که نمیتونم جدا بخوابونمش.گهواره خیلی کار راه اندازه

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گهواره دارم تخت هم گرفتم. خودمون هم تخت داریم اما رو زمین سه تایی میخوابیم😆😆 نمیتونم جور دیگه. چون سخته شیر دادن اینا

اما گهواره برا سه ماه اول که دلدرد دارن خوبه با تکون آروم میشن

من تخت بزرگ سفارش دادم ی تیکه کنارش نردم میخوره..ب نظرم گهواره تا ی چن ماه ب دردت میخوره دیگ استفاده نمیشه..یه تشک بچه جک دار بگیر شب اونجا بخوابه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

من تخت کنار مادر خریدم خیلی عالیه و راحت تا شش ماهگی 

الانم که هشت ماهشه دخترم کم کم دارن جدا میکنم و شبا توی اتاق خودش میخوابه اون تخت بزرگ‌تره و دیواره داره 

اینجا میگن کات

از تخت عادی کوچیکتره

بنظرم هر کدومش تو سن خودش کاربرد داره و باشه بهتره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من تا ا سال تو گهواره گذاشتم گوارش زیاد خوب نبود بعد دیگه تخت کودک نوجوان گرفتیم 

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

ازاین تختا بگیر که هم گهواره میشن هم تخت .میشه روروک زیرشو دربیاری ثابت میشه من برای دخترم این مدلی خریدم الان دوسالشه دیگه روروک تختشو دراوردم.برای دومی هم همین مدلی میخرم تا ۵ سالگیشون خوبه

من از قبل از به دنیا اومدن بچه هام برای هرسه تخت نوزاد نوجوان گرفتم و از روز اول هم تو جای خودشون و ...

از روز اول؟!چه جوری؟مگه شبا شیر نمیخوردن؟

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
من گهواره دارم تخت هم گرفتم. خودمون هم تخت داریم اما رو زمین سه تایی میخوابیم😆😆 نمیتونم جور دیگه. ...

خیلی خوب بود😂😂😂

گهواره تا وقتی نتونه بچه سرپا وایسته  خوبه بعد اون خطرناکه

اره راس میگی حواسم نبود

من تخت کنار مادر خریدم خیلی عالیه و راحت تا شش ماهگی  الانم که هشت ماهشه دخترم کم کم دارن جدا ...

اره درست میگین عکس تخت کنار مادر رو دارین؟