مسینا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2863 عنوان مشخص نشدن جنسیت در انومالی 13872 بازدید | 76 پست دوستان امروز سونو انومالی دادم گفت چیزی مابین پاهاش معلوم نیست احتمالا دختره ولی من هفته دهم آزمایش خون ژنتیک دادم احتمال نود درصد پسر داد چون دوتا دختر دارم جنسیت واسم خیلی مهمه بنطرتون یه سونوی دیگه برم 1399/03/11 | 21:09 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بخندید عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2421 انومالی دقیق میگه بره اتمینان اگه میخوای جای دیگهام برو انجام بده بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید
پانیزچه عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 605 یه سونو دیگه برو نتونسته تشخیص بده خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش .
mahdie_ch عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 یه سونودیگ برو گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 بدون شک پسره ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
دخترنازباباامم عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 1366 حتما یه جای خوب برو بزار از نگرانی دربیایانشاالله گل پسر😍تا برا پرنسسات داداش باشه خدایا فراموشم نکن💓💓💓
zamasil عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 376 آزمایش خون دقیق تره جنسیت دقیق مشخص شد بیا بگو کدوم درست بودآن شاالله همونی بشه که خودت میخوای🙏
مسینا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2863 انومالی دقیق میگه بره اتمینان اگه میخوای جای دیگهام برو انجام بده سونوگراف گفت التش سه قسمته شبیه دختره شایدم پسره ولی التش کوچیکه بهش که گفتم آزمابش ژنتیک گفته پسره گفت پس پسره کلا گیجم کرد
مسینا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2863 آزمایش خون دقیق تره جنسیت دقیق مشخص شد بیا بگو کدوم درست بود آن شاالله همونی بشه که خودت میخ ... ولی سونوگرافی گیجم کرده کلی استرس گرفتم
مسینا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2863 حتما یه جای خوب برو بزار از نگرانی دربیای انشاالله گل پسر😍تا برا پرنسسات داداش باشه ممنونم بخدا دوساله کلی دارو ورژیم گرفتم کلی هزینه کردم الان کاملا گیج شدم
zamasil عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 376 ولی سونوگرافی گیجم کرده کلی استرس گرفتم منم خودم سلفری انجام دادم درست گفت،برای همین میگم آزمایش خون دقیقه،ولی سونو احتمال خطاش زیاده
مسینا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2863 یه سونوی دیگه برو. کدوم سمتی تا سونوی خوب معرفی کنم سمت اندیشه و فردیس کرج