عزيزم پارسه ازمايشش امكان خطا زياد داره من تو تاپيكاي اينجا خيلي ديدم
پسر رو اصولا تو هفته دوازده هم ميگن ديگه هفته ١٨ صد درصد هست
سونو دقيقتر از ازمايشه
ولي برا اطمينان سونو ديگه برو فردا
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
سونوگرافه هم خودش گفت آزمایشه معتبرتره ولی اگه پسر بود باید الان که هجده هفتم بود دیگه مشخص میشد
من امروز هفته 23رفتم گفتم مشخص زیاد نیست ولی احتمالا دختره بنظر من بچهم پاش بسته بوده چیزی دیده نشده خود دکترم گفتم چیزی نمیشه دید عزیزم نگران نباش
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من امروز هفته 23رفتم گفتم مشخص زیاد نیست ولی احتمالا دختره بنظر من بچهم پاش بسته بوده چیزی دیده نشده ...
ایشالا خدا حفظشون کنه برات و بسلامتی بغلش کنی بخدا اولی و دومی اصلا برام مهم نبود جنسیتشون حتی خودم و همسرم هگین الانشم دلمون برای دختر بچه ضعف میره ولی بعد کلی رژیمو و هزینه دیگه طاقت شنیدن زخم زبونای فامیل شوهرو ندارم دکترم واسه هفته بعد یه سونو جنسیت برام نوشته
اره از همین سونو های سیاه سفید گفت مشخص نیست خوب بعد شش ماه یه سونو رفتم اونم نگفت
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ایشالا خدا حفظشون کنه برات و بسلامتی بغلش کنی بخدا اولی و دومی اصلا برام مهم نبود جنسیتشون حتی خودم ...
درکت میکنم منم واسم مهم نبود ولی شوهرم خیلی دوست داره پسر چیکار کنم اخه . زخم زبون بد چیزیه ولی هر چی خدا بخاد همون میشه از خودش بخاه