2777
2789
عنوان

یه گربه اومده توی حیاط مون

| مشاهده متن کامل بحث + 10957 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگن گربه تو خونت بچه بزاد برات ثروت مياره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ما هم یه گربه توی خونمون زایمان کرد الان سه هفتس که بچه هاشو نگه داشتیم  چهار تا بچه داره

به خدا خودن میبینی چه برکتی میاد..این حیوونا اینقد مظلومم که حد نداره.وقتی تو که قدرت بالاتری داری به ضعیفترت رحم میکنی خداهم بهت رحم میکنه دبگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه شو ول کردین؟؟؟

الان گربه های نر میگیرن خفه شون میکنن.

حداقل با مادرشو میبردین.گناه دارن طفلی!!

چند وقت پیش یه گربه تو محل ما زایمان کرده بود همسایه برده بود مامانشونو ول کرده بود جای دور. بعد طفلی بچه تو پشت بوم ما داخل لوله گیر کرده بود. 4 روز بدون اب و غذا. یداش کریم بردیمش دکتر. الانم تو حیاطه منتظریم بزرگ تر که شد ببریمش یه جای بهتر

پسای همون همسایه وقتی فهمیدن گربه هه بچه داشته افسرده شدن. مادرشون انگار نخ انگار تازه ارزو میکرد بچه ش هم بمیره1!

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

تکلیف کسایی که میترسن و فوبیا دارن چیه؟؟؟؟؟؟؟

چطوره اینا از خونه برن تا گربه ها راحت باشن

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

واقعا متاسفم براتون . یک ماه پیش ۴تا بچه گربه تو حیاط ما افتاده بودن سه تاش مرده یکی کم جون مادره هم نبود . بچه رو بردم خونه بردمش دامپزشکی ۴۰۰تومن خرج کردم مادره هم پیدا نشد .شده دختر من عشق من .واقعا برید خجالت بکشید جای غذا دادن و کمک کردن حیوان ازاری ی میکنید خدا جوابشو حتما بهتون میده😔

چرا بچه‌ها بردین تو کوچه؟ 🥺🥺 گناه داشتن 😩 به خدا گربه آدم نمی‌خوره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

واااااای تو حیاط ما هم  گربه زایمان کرده بود ۴ تا بچه ب دنیا آورد سه تا شو خواهر کوچیکم تو گونی کرده بود و برده بود تو پارک😐😐😑😑😅یکی دیگه مونده بود مامانم تو  تو ی ظرف ی بار مصرف گوشت کرده بود بود این مامانه و بچه گربه رفتن ک بخورن مامانم ظرفه رو دور تر گذاشته اوناهم رفتن طرف گوشتا بعد مامانم ظرفه رو بیرون در گذاشت اونا هم رفتن بیرون مامانم بعد درو بست و اونا هم خداروشکر رفتن و دبگه نیومدن

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
تکلیف کسایی که میترسن و فوبیا دارن چیه؟؟؟؟؟؟؟ چطوره اینا از خونه برن تا گربه ها راحت باشن

بره خودشو درمان کنه😐 اخه ول کردن بچه گربه دور از مامانش انسانیته؟ فک کن تو بری ی جا بچه کوچولوتو ببرن بندازن بیرون وسط خیابون چیکارمیکنی ظلمه خب

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
به خدا خودن میبینی چه برکتی میاد..این حیوونا اینقد مظلومم که حد نداره.وقتی تو که قدرت بالاتری داری ب ...

ما کلا حیونا رو دوس داریم ولی گربه چون خیلی شیطونه نگهداری نمیکنیم . ولی این یه مورد رو دلمون سوخت نتونستیم بیرونش کنیم . اتفاقا خیلی بانمکن شب که میشه چهارتایی   توی حیاط و باغچه بازی میکنن 

ولی کلا اونا رو تا زمانی که بتونن خوب بزرگ بشن و از دست آدما راحت فرار کنن نگه داری میکنیم چون بچه های محلمون حیونا رو بخصوص گربه ها رو میکشن 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈