بچه ها چرا هرچی خونه توی اینستا میبینم همه خیلی شیکن. همه ش احساس میکنم خونه م اصلن خوب نیس. خیلی هم دوست و فامیل ندارم، نمیدونم توی واقعیت یعنی همه خونه ها اینقد خفنه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!
ای بابا اینستا همش رنگه و توی خیلی از اون خونه ها نه عشقه نه زنرگی. برا جمع کردن فالوره
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
برامن خونه خودمونه ولی اصلا ازش خوشم نمیاد.،،خونه پیش خرید کردیم تا حاضر بشه چندماه طول میکشه ایشالا اسباب کشی کنم کلا وسایلو عوض میکنم...متنفرم از وسایلام
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر