بچه ها چرا هرچی خونه توی اینستا میبینم همه خیلی شیکن. همه ش احساس میکنم خونه م اصلن خوب نیس. خیلی هم دوست و فامیل ندارم، نمیدونم توی واقعیت یعنی همه خونه ها اینقد خفنه؟
منم ازخونمونو و وسیله هام خوشم نمیاد ازنظر بقیه قشنگن ولی دل خودمو زده
منم جهازم سلیقه خودم نبود بهم نمیان اصلا
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
نه چرا اشتباه باشه شوهرت حرف خوبی زده الان تو داری لذتشو میبری
درسته .ولی من موافق پس انداز بودم .هرچند پول رهن و کرایه نمیدیم خوبه
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
شهرمون دور بود ..وسایلی ک شوهرم گرفت رو من نبودم نظر بدم..چیزاییم ک خودم گرفتمو دوست ندارم اصلا بلد نبودم چیزای کاربردی بگیرم
خونه رو گفتم ی جوریه نمای خوبی نداره جلوش خیلی با سالن یکی هست آشپزی خونه انگار تو سالنه . این نما به درد منزل مسکونی از نظر من نمیخوره، به درد باغ و ویلا میخوره
البته با عرض پوزش
میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُآنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِتوست نه در حدِ بندگیِ من 《و خدایی که به شدّت کافیست》🙏