2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن خونشون خیلی شیک نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 41 پست
جونم

عاشقتم ماشا

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگع میشه خونه اجاره ای رو تغییر داد؟ اجازه میدن مگه؟

عزیزم وسایلو عوض کنی کلی تغییر میکنه

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
برامن خونه خودمونه ولی اصلا ازش خوشم نمیاد.،،خونه پیش خرید کردیم تا حاضر بشه چندماه طول میکشه ایشالا ...

منم ازخونمونو و وسیله هام خوشم نمیاد

ازنظر بقیه قشنگن ولی دل خودمو زده

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منظورم مثلن کاغذ دیواری کردن آشپزخونه و رنگ کردن در و کمد و این چیزاس

خوب خورد خورد بگیر دیگ...یه چیزایی ک هارمونی داشته باشن 

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
نه اسی میگه رنگ کردن درها و دیوارا

اونو نمیشه ک نمیذاره صاحب خونه

ماشا هم عاشقته

😂😂😂😂😂عزیزم اسمت خیلی خوشگله

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

ما اومدیم خونه پدرشوهرم فعلن فعلنا هم توان خرید خونه نداریم شوهرم کلی خرج کرد توش مخالفش بودم .رنگ کرد کابینتاشو عوض کرد سنگ انتیک و...گفتمش پولامونو جمع کنیم گفت ما زود صاحب خونه نمیشیم حداقل از اینجا لذت ببریم تا به وقتش.البته خوته قشنگ شد ولی هزینه ها هم کنترل شده بود یعنی خیلی از کاراشو خودش انجام داد ک خرج کم بشه.به نظرتون کارمون اشتباه بود؟

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم