2777
2789

من 14 ساله ازدواج کردم

بچه هم دارم یه پسر، همون سال اول بچه دار شدم

همسرم انقدر بهم ضربه روحی زده که دلم خیلی باهاش سرد شده

جاشو جدا کرده ازم، خیلی سرد شدیم با هم

دیگه خیلی وقته حتی یه کلمه حرف نزدیم با هم

پسرم هم کلا توی سکوته 

خیلی تلاش کردم، مشاور و کمک از بزرگتر و تحمل کردن. ولی شوهرم منو مقصر میدونه بازم

خانواده ی خودش هم انقدر سرد هستن که سالی یه بار هم همدیگه رو نمینن

به پدر و مادرم هم میگم بخاطر مشکلات روحی، خودم هزار جور مریضی گرفتم

شوهرم هم که فقط برای خونه خرید میکنه

ولی اصلا به خودم پول نمیده برای خرجی خودم

بابا مامانم هم میگن باهاش بساز، تو کوتاه بیا، طلاق نگیر

دیگه دارم خفه میشم از غصه 

برم به کی بگم

همش طرف اونن

خسته شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باید خودت درآمد داشته باشی که نیازی به حمایت اونا نداشته باشی بعدا خودشون راه میان باهات یا همین زندگیو ادامه بدی.

از الان که اینطوری پشتت خالی میکنن فردا بری پیششون وضعت بدتر میشه

اختلاف اصلی سر چیهسر چی شما رو مقصر میدونهیک علت اصلی داره قطعا یه اتفاقی چیزی

میگه زن هر چی که بشه باید بسازه

زنهای بقیه رو ببین 

کلا میگه من هر چی باشم باید تحمل کنی

عزیزم بخاطر پسرت هم که شده برو مشاور حرفه ایی پیدا کن مشاوری که رفتی کارش خوب نبوده حداقل برای تو خوب نبوده و بدرد نخورده بگرد دنبال یکی که بتونه کمکت کنه کلاسهای همسرداری خوب شرکت کن و هیچوقت دست از تلاش برندار من تعریف کلاسهای خانوم باقری و شیدا صدیق و مرضیه کشوری رو زیاد شنیدم 

از دوستام چندنفری کلاساشون رو شرکت کردن و تونستن زندگی شونو نجات بدن 

همزمان با مشاور اینا رم شرکت کن 

بخاطر پسرت انجام بده 

حتی اگه شده 30 تا مشاور عوض کن تا اون حرفه ایی رو بتونی گیر بیاری کمکت کنه 

بعد اگه دیدی بازم نشد مستقل شو از نظر مالی بعد اگه دیدی هیچ جوره نمیشه جدا شو ولی فعلا بچسب به مشاوره بگرد یه مشاور یا روانکاو حرفه ایی پیدا کن کلاسهای همسرداری اینا رم شرکت کن حتما 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕