2777
2789
عنوان

چرا انقدر ترکیه ای ها خوشگل هستن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش اکثرشون که گفتی قبل عمل ببینیشون نظرت عوض میشهولی در کل ترکا قشنگن همین تبریز خودمون خیلی آدم ...

خب ببین این کارا رو کره ای ها و آمریکایی ها حتی بیشتر هم انجام میدن ،زیبایی بیس میخواد که ترکیه ای ها دارن

واقعا! هر چقدر هم پشت سرش بد بگن من تو چهره اش ایرادی نمیبینم

برن گم شن ، هم بازیگریش خوبه هم نازه 

ولی خب الان لاغر کرده چهره بدون ارایشش یکم معمولی تر بود ، با این حال عسله 

به خدا فقط بازیگراشون هستن من استانبول رفتم مارماریس هم رفتم مرداشون مخصوصا تو استانبول اکثرا پشمالو و چهره های معمولی به پایین هستند اینایی که تو سریال ها میبینین خیلی هاشون دورگه المانی و ترک هستند چون بیشترین توریست اروپایی که برای تفریح یا هر چیزی میره ترکیه از المان هست باور نکن فیلم هاشون رو 

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

ترکیه یکی از منابع درامد کشورش فیلمسازی و فروش فیلمهاش به کشورای دیگه اس بخاطر همین از افکت های خیلی جذاب و لباس و زیورالات و لوکیشن های خیلی شیک استفاده میکنن واسه جذب توریست وگرنه واقعیتش با اونی ک تو فیلم میبینی کاملا متفاوته..

واسه نمونه یکی از بازیگراش نورگل یشیلچیان تو یکی از فیلمای ایرانی به اسم جن زیبا بازی کرده خودت مقایسه اش کن همین ادم تو فیلم جن زیبا و یکی از فیلماش تو ترکیه اصلا قابل مقایسه نیست از همینجا نتیجه میگیریم چیزی ک جذابشون میکنه پوشش باز و راحتی ک تو فیلم های خودشون دارن بازیگرای ایرانی هم اگه این ازادی داشته باشن مطمعن باش اونا دیگه اصلا به چشمت نمیان..

ترکیه ایا ترکیب مغول و روس و خود ترکن قیافه مغولیم توشون هست

کلا ترکای ایرانم قسمتیشون چهره خوبی دارن ظریف هستن

ولی خیلیم از ایرانیا زیبایی چشمگیرتری ندارن 

افرا ساراچاغلو فقط چشماش رنگیه دقیقتر نگاه کنی زیبایی خاص دیگه ای نداره البته که خوشگل محسوب میشه ولی واسه رنگ چشاشه

هانده قشنگه چهرش خاصه ترکیب صورتش