2777
2789

بچه ها من حسود نبودم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم من  2سال با شوهرم دوست بودم برای انگشتر نشونم یه انگشتر زشت اوردن با یه گوش واره زشت تر ولی ابجیم الان با یه پسره دوسته مرداد میخاد بیاد خاستگاریش از الان رفته یه انگشتر نشون خیلی خوشگل گرفته براش با یه النگو کلفت😭من طلا دوسندارم ولی حسودیم میشه حتی مامان پسره برای ابجیم کلی خرید میکنه ولی مادر شوهر مضخرف من هیچکاری نمیکنه برام میشه دلداریم بدین دارم میترکم بنظرتون به شوهرم نشون بدم عکس انگشترو النگویی که براش خریده رو ?بگم ببین چیا براش خریدن 

اینقدر عصابم خورده میخام کلمو بکوبم به کنج ستون

خـدایی کـه بـه شـدت کـافیـست💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میشه گفت خوشبختی خواهرت میتدام و خوش به حالش...

من‌مادر شوهرم میشینه میگه من برای فلانی این و خریدم اون کار رو کردم و... ولی برای من هیچکدوم هیچکاری نکردن... برادر شوهرم برا همه سوغات میاره الا من

نه عقد کردیم هیچ کاریمون جور نیست😭

چقدر بد من دقیقا شرایط تو رو داشتم الانم میگم ما حسود نیستیم فقط حسرت میخوریم من الان بعد 4سال هنوز یادم نرفته و نمیره. اگه جای تو بودم و میدونستم این مسائل اینقدر مهمه کنار میکشیدم چون اگه کنار نزاری این فکرا رو به مرور اذیت میکنه خیلی