2777
2789
عنوان

تاپیکای هدف دار و اعضای مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 95 پست
فقط اینو بگم راجع به جریان غم انگیزی که برای رومینای مرحوم ، اتفاق افتاده ، با توجه به اینهمه خشم و ...

من نه طرف رومینام و نه طرف پدرش ... اون دیگه رفت و تموم شد ... بهتره دخترها رو درست تربیت کنیم، ما بخاطر سختی های نسل مون، نسل بعدی رو بی پروا بار نیاریم، دختر آشنامون، ۱۵ سالشه، چیکار که خونواده ش براش نمی کنن، برداشت رفت یه شهری به فاصله ۴۵ کیلومتری، دیدن دوست پسر اینستاگرانیش، به مادرشم قبلا گفته بود دوستیم، خلاصه تجاوز بهش می کنن و عکس و فیلم ... پر گوشیم از فیلماشه و عکساش و لخت کردناش با چند پسر، خب این پدر و مادر چه بکنن الان با این دختر؟؟؟ دختره برداشته به مشاور گفته تن خودمه اختیارش با منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این سایت اینقدر مهمه 😒

مهمه چون افراد از شهرها و مناطق مختلف وتحصیلات و مشاغل متفاوت و با هر رنج سنی داخل سایت عضو هستن. وقتی ذهن افراد در جاهای مختلف الوده بشه و یه خوراک مسموم داده بشه ، یه ذهنیت مسموم توی کل جامعه رواج پیدا میکنه.

سلام😊 
من نه طرف رومینام و نه طرف پدرش ... اون دیگه رفت و تموم شد ... بهتره دخترها رو درست تربیت کنیم، ما ب ...

درسته تربیت مهمه.حالا اگه درست تربیت نشد،ب نظرتون چکاری درسته؟اینکه بذاریم خودش سرش ب سنگ بخوره بهترین کار نیست؟

حالا ما کار باباشو توجیه نمی کنیم ولی هی تاپیک نزنن برا این

من تاپیک نزدم اصلا

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
همینو بگو، حالا کل دغدغه مون شده خانوم رومیناا خانوم ... پدر بیچاره چقدر سر خم کنه تو مردم، دختر ۱۳ ...

حرفت درست ولی اینقدر که بخودش اجازه بده سرشو جداکنه بااین بی فرهنگی خودشو که بدبخت کرد هیچ پسرش وزنش ول خانوادش و نابود کرد میتونست ازآن شهر بره بهتر از کشتن بچش بود

تعصب مذهب میتونه کار دست آدما بده بهر حال

به نظر من ربطی به تعصب نداره. کدوم تعصبی الان حاکمه؟

پرده بکارت رو با شعار و روشن فکری منسوخ کردن دیگه.

الان هر پسری بیاد بگه پرده بکارت، میگن املی و عقب مونده.

راحت رابطه جنسی قبل ازدواج رو جا انداختن.

من تو شرایطی نیستم که قضاوت کنم، اما آیا نباید به دخترا شخصیت و متانت رو یاد داد؟

تا کی برده کشی جنسی؟ تا کی یه مادر حمایت کنه اشتباهات دخترش رو به جرم تجربه دار شدن؟ گیریم عقد می کردن، یه ملت همیشه در صحته حاضر می اومدن می گفتن کودک همسری. یه بنده خدایی اومد دختر ۱۴ سالشو عقد کرد، دختره خیلی دیگه غیرقابل کنترل بود، رسوا کردن مادرشو، گفتن بچه ت بچه ست، ولی الان شش ساله داره زندگی می کنه، نمیشه احساساتی برخورد کنیم، بابای من لختم ببینتم چیزی نمی گه، یه نفرم میگه غیرت نداره، یکی هم هست میگه بابام نمی ذاره ۸ شب به بعد بیرون باشم، باید ارزش ها رو یاد بدیم به بچه ها

حرفت درست ولی اینقدر که بخودش اجازه بده سرشو جداکنه بااین بی فرهنگی خودشو که بدبخت کرد هیچ پسرش وزنش ...

ول کنید حالا بابایه اتفاق بود افتاد و رفت حالا ما هی بشینیم طرفداری کنیم

پسرم زندگیمه♥

من خودم با لقای انرژی منفی مخالفم از خودمون شروع کنم دقیقا سه هفته س دنبال خونه میگردیم شاخ دراوردیم خونه های دیدیم بلانسبت طویله از اون بهتر بود قیمتهای مگفتن ادم میخواست خودکشی کنه بایکی صحبت کردم میگفت دیگه نمیتونم خونه بگیرم اگه اینطور باشه باید کانکس بگیریم این کار کیه منافقین صهیونیست نه عزیزم توهم ما خوبیم همش تقصیر یکی دیگه س رو فراموش کن خودمون هم مشکل داریم خیلی جاهامون میلنگه لطفا به شعور ادمها احترام بزارید

فقط خودت باش 
به نظر من ربطی به تعصب نداره. کدوم تعصبی الان حاکمه؟ پرده بکارت رو با شعار و روشن فکری منسوخ کردن د ...

چی بگم والا؟!این حکایت لقمان و پسرشو خرشه که هرجوری برن مردم حرف میزنن پشت سرشون. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
تعصب مذهب میتونه کار دست آدما بده بهر حال

کار اون پدر تعصب نبوده ، جنون و عصبانیت آنی بدون کنترل بوده ، تعصب چیز بدی نیست عزیزم ، تعصب قوه ی محرکه و حفاظتی در وجود انسان است ، شخصی که تعصب نداره روی خانواده اش برای رفاه و اسایششون تلاش نمیکنه ، کسی که تعصب نداره روی درس خوندن و پیشرفت و اینده ی روشن همیشه در جا میزنه . سربازی که تعصب نداره روی میهنش حاضر نمیشه برای حفط مرزهای کشورش جانفشانی کنه و....

میبینید تعصب چیز بدی نیست ،  این واژه مقدس و خوب رو الوده میکنن و تخطئه میکنن تا درکنارش خیلی از فرهنگهای درست رو از بین ببرن . اتفاقا من معتقدم اگر این پدر تعصب داشت روی دخترش هرگز این اتفاق نمی افتاد . چون حواسش به همه چی دخترش بود  . تفریحش ، رفت و امد و شادی و محبتش ، بزار وردارش . تعصب کلمه ی درستی هست که داره بدنام میشه

سلام😊 
درسته تربیت مهمه.حالا اگه درست تربیت نشد،ب نظرتون چکاری درسته؟اینکه بذاریم خودش سرش ب سنگ بخوره بهتر ...

آیا اگه باردار می شد، می اومد تو خونه پدرش چی؟ اصن می شد یه زن فراری ... سیزده ساله ای که سرش به سنگ بخوره، چند بار بره و برگرده، آیا خودکشی نمی کرد؟

من دوستم تو مرکز مشاوره ست، میگه مادر اومده میگه دخترم تو حمام با پسرخواهرم دیدمش، به کی بگم که قیامت به پا نشه؟ دخترو آوردن، میگه من پسرخالمو نمیخوام که، فقط میخوام تفریح کنم ... خب گناه این پدر و مادرا چیه؟ بخدا من دلم برا نگاه های شکسته پدر و مادرای این نسل می سوزه، چقدر تن شون بابت دخترای سرکش بلرزه؟

به نظر من ربطی به تعصب نداره. کدوم تعصبی الان حاکمه؟ پرده بکارت رو با شعار و روشن فکری منسوخ کردن د ...

نه عقد ميكرد نه ميكشتش راه جل سومي براي ادماي بافرهنگ و باشعور در دنيا وجود داره بجه رو ميبرد مشاوره با محبت كمكش ميكرد مگه پسري كه اشتباه مشابهي كنه رو گردنشو ميزنن از اون خراب شده ميرفت يه ده ديگه كه حرفي پشت سرش نباشه كشتن وحشيانه است و توجيهي براش نيست 

آیا اگه باردار می شد، می اومد تو خونه پدرش چی؟ اصن می شد یه زن فراری ... سیزده ساله ای که سرش به سنگ ...

درست میگین نمیشه ول کرد ب امان خدا  بچه رو.خب پس باید چکار کرد؟

راستی مسلما میدونین ک هم دخترای بد زیادن هم پسرای بد