2777
2789
عنوان

تاپیکای هدف دار و اعضای مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 95 پست
اینا بدبختن؛ بذار دلشون خوش باشه به این افکار؛ پای زندگی و درداشون که بشینی، می بینی همه ش فقط خوشبخ ...

قوربونت برم که یکی مثل خودم پیدا شد واقعا بعصی ها چقدر راحت تو حال زندگی می کنن دوست می شن طرف تو دوستی خیانت می کنه 2 نا پاشونو می کنن تو یه کفش گسره بیکار الاف میرن خونه مادرشوهر اونجا هم نمی تونن زندگی کنن یه سال ازدواج کردن هی میان با سن 19 سال من بچه مبخوام بچه بچه دوست دارم از اون ور شوهر خیانت می کنه از اون ور خونه مادرشوهر از اون ور 2 تا دوتا بچه تو اون شرایط عکس ناهار عکس شام عکس لباس فلانم عکس کوفت عکس زهرمار میگم خدایا چقدر اینا راحت زندگی میکنن زندگی رو اسون گرفتن من چرا نمی تونم اونجور باشم اسم اینام بافرهنگی و عصر جدید بودنه در نهایت می گه طلاق دنبالش می گه به نظرتون تو ازدواج دومم چطوری رفتار کنم

با این کاراشون دخترای ساده فک می کنن ازدواج خیلی ترسانکه از ترسشون نمی تونن تصمیم به ازدواج بگیرن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تاپیک خوبی ، اینم بگیید که تا مییای دو کلمه حرف حساب باشون بزنی یا بد و بیراه میگن یا تاپیک و قفل میکنن ،آدم دو ساعت تایپ میکنه جواب بده میبینه ااا قفله 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

نمونش یه تاپیک مقایسه ای زده کلی چرت و پرت هم نوشته بعد میگه کی من مقایسه کردم و .... تا میای جواب بدی بهش تاپیک و قفل کرده ،چهار تا آدم دهن بین هم میان میگن ا آره راست میگه یکم فکر استدلال و تجزیه تحلیل مسائل و ندارن، هرچی بشون بگی میگن آره طرف راست میگه 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

اصلا نی نی سایت یکی از جاهاییه که میشه باهاش فرهنگ یه جامعه رو عوض کرد ،چون اکثرا اینجا مادرا هستن ،مادر هم که رکن اصلیه تربیت و فرهنگ سازیه 

نمیدونم چرا بعضیا خودشونو اینقدر دست کم میگیرن ،بابا تو آینده ایرانی با طرز فکرت ،خواهشا و خواهشا مطالعه کنید،فیلم ببینید، فیلمای مستند ،کتابای تاریخی