2777
2789
عنوان

تاپیکای هدف دار و اعضای مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 95 پست

اینکه رومینا رو با داس سرشو بریدن دروغ نیست

حالا چه تاپیکی نباشه چه هزارتا باشه

هر چقدم بگید بقیه تبلیغ منفی میکنن بازم چیزی از واقعیت کم نمیشه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو بگم راجع به جریان غم انگیزی که برای رومینای مرحوم ، اتفاق افتاده ، با توجه به اینهمه خشم و بی ادبی که تو وجود بعضی کاربرای اینجا هست ، زمینه ی پدر رومینا شدن رو دارن فقط شرایطش پیش نیومده الانم از رو جوگیری میگن مام یه تاپیکی بزنیم اعتراض کنیم بگن فرهیخته ایم !!!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیام مایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیده ترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرار میداد.

حدود هزار نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از استانداردهای بین المللی برخوردار بود.

زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود. آب و غذا و امکانات به وفور یافت می شد. از هیچیک از تکنیک های متداول شکنجه استفاده نمی شد. اما...  بیشترین آمار مرگ زندانیان در این اردوگاه گزارش شده بود.

زندانیان به مرگ طبیعی می مردند. امکانات فرار وجود داشت اما فرار نمی کردند. بسیاری از آنها شب می خوابیدند و صبح دیگر بیدار نمی شدند. آنهایی که مانده بودند احترام درجات نظامی را میان خود رعایت نمی کردند‏ و عموماً با زندانبانان خود طرح دوستی می ریختند. دلیل این رویداد، سالها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد:

‏در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بودند به دست زندانیان رسیده میشد، نامه های مثبت و امیدبخش تحویل نمی شدند.

هرروز از زندانیان میخواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خود خیانت کرده اند یا میتوانستند خدمتی بکنند و نکرده اند را تعریف کنند.

هرکس که جاسوسی سایر زندانیان را می کرد، سیگار جایزه می گرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود هیچ نوع تنبیهی نمی شد. همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند.

تحقیقات نشان داد که این سه تکنیک در کنار هم، سربازان را به نقطه مرگ رسانده است.

با دریافت خبرهای منتخب (فقط منفی) امید از بین میرفت.

با جاسوسی، عزت نفس زندانیان تخریب میشد و خود را انسانی پست می یافتند.

با تعریف خیانتها، اعتبار آنها نزد همگروهی ها از بین میرفت.

و این هر سه برای پایان یافتن انگیزه زندگی، و مرگ های خاموش کافی بود
خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
شما نکته مثبتی توی این روزا و این کشور میبینی؟؟؟میشه الکی گفت همه چی آرومه ما چقد خوشبختیم؟؟؟منک همش ...

شما نمیبینی؟تو این روزای کرونایی یکم اخبار و دنبال کنید بهترین اوضاع و تو کشورهای غربی و شرقی ماداریم ،بخاطر همدلی و انسانیت تو کشورمون انقدر دیدهای مثبت هست منتها اجازه نمیدن دیده بشه  همین موضوع رومینا رو ببین چقدر ترکسید تو ایران چون زیاد ازینجیزا نیس تو کشورای دیگه انقدر زیاده عادی شده

منم با القای بدبختی موافق نیستم ولی واقعیت جامعه گفتن که تو جامعه ما کم بدبختی موج نمیزنه آگه اینجا سایت نینی سایت قابل توجه که جامعه اینه اگه کسی شرایط نداره کسی دیگه رو بدبخت نکنه حالا باازدواج یا بچه دار شدن 

حالا من البانی رو نمیدونم ولی چیزای که به چشم خودمون هم میبینیم کار منافقینه پاشید یه سر به بیرون بزنید از قیمت ها تا قیافه های مردم وقتی باهاشون حرف میزنید ببینید و خیلی چیزا ...... اینا کار کیه 

فقط خودت باش 
یعنی من دارم به یه مشت سیبیل کلفت پشت رایانه مشاوره میدم      

دقیقا😂😂😂😂تازه خارج از مرزها رفتی.آلبانی😁😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
همینو بگو، حالا کل دغدغه مون شده خانوم رومیناا خانوم ... پدر بیچاره چقدر سر خم کنه تو مردم، دختر ۱۳ ...

من نمیخوام دعوا بشه ولی دلیل باباهه اختلاف سن نبود. یه دلیل دیگه داشت که تو مصاحبه ای که با پسره کردن خود پسره گفت

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عزیزم یکی بگه مثلا شوهرم کتکم زده اومده هم دردی کنه چرا اینجوری هستین ؟ خودمون به خودمون شک داریم بع ...

عزیزم من هر تاپیکی رو که نگفتم

و تاپیک هایی که توهم دارن و القای بدبختی واقعا هستن و خودت کم کم متوجه میشی که بعضیا دروغ میگن

شما قبلا نبودی تو این سایت یه افرادی بودن که کلا سایت رو میچرخوندن رو دستشون بعد معلوم میشد کلا همه حرفاش دروغ بود یه نمونش کاربر ثمین بود اینجا اکثر قدیمیا میشناسنش

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
پسره بگه، باور کردین؟ 

تعصب مذهب میتونه کار دست آدما بده بهر حال

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
یه تاپیک یه دختری بود پرسیده بود که ازدواج کنم یانه انقدردتاپیکای بد نوشته بودن براش که ما بدبختیم و ...

دقیقا منم بهش گفتم که من خوشبختم ولی تاپیک اینو بزنم می گن مبارکت حالا به ماچه 

اگه اینا رو نمی گفتن که من هرروز تاپیک میزدم با همسرم خوشبختم

پسرم زندگیمه♥