2777
2789
عنوان

تاپیکای هدف دار و اعضای مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 95 پست
حرفت درست ولی اینقدر که بخودش اجازه بده سرشو جداکنه بااین بی فرهنگی خودشو که بدبخت کرد هیچ پسرش وزنش ...

اینو قبول دارم.

اما خدا میدونه اون پدر چه حسی داشته اون لحظه ... مکه میشه یه پدر ایطوری باشه تو شرایط عادی؟ وقتی یهو یه دانش آموز واسه پیک بهاری خودشو به دار می کشه، میان از معلم به جرم سخت گیری شکایت می کنن، اما آیا همه ۲۶ نفر شاگرد اون معلم، از ترس خودکشی کردن؟ یه وقتایی باید فقط ببینیم؛

بخدا مادر سراغ دارم شب سر کوچه چادر مشکی سرشه، نگرون اومدن دخترشه از مهمونی های شبانه، آخر سرم دختره میگه دخالت کنین فرار می کنم. چه فرهنگی رو باید یاد دل لرزون این مادرا و پدرا بدیم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا؟!این حکایت لقمان و پسرشو خرشه که هرجوری برن مردم حرف میزنن پشت سرشون. 

آره، دقیقا همینجوریه، ولی کاش اون پسر هم به جرم اغفال گری و فریب بازداشت می شد.

هر چند دادستان و خانم ابتکار وارد عمل شدن و کوتاه نمیان در برابر این اقدام متاسفانه غیر انسانی ... 

خدا به همه ی پدر و مادرها صبر بده

نه عقد ميكرد نه ميكشتش راه جل سومي براي ادماي بافرهنگ و باشعور در دنيا وجود داره بجه رو ميبرد مشاوره ...

خدا بهتر می دونه ... ما تو شرایط اونا نبودیم، پدری که پرونده شکایت برده پیش قاضی، این کار شکایتش حامی بوده برا دخترش، کسی نمی دونه چی باعث شد که کسی ک شکایت میکنه برا دفاع از دخترش، این کار رو بکنه.

امیدوارم بقیه س بافرهنگ و باشعوراشون برن دختراشون رو ببرن مشاوره

درست میگین نمیشه ول کرد ب امان خدا  بچه رو.خب پس باید چکار کرد؟ راستی مسلما میدونین ک هم دخترا ...

بله، پسر هم داریم ۱۶ سالشه، لواط می کنه.

چقدر سخته برا پدر و مادر که برخورد کنن.

بخدا فشار زندگی یکی و دو تا نیست براشون.

پدری که کمرش تو این فشار اقتصادی شکست

دختری که عقد کرده، خواهر و برادر مشکل دار داشته باشه، چقدر زندگی اونم لطمه می خوره؟

اینا واقعیت های زندگیه ...

ما کدوممون با افتخار مشکلات خونوادگی مون رو اظهار می کنیم؟

مایی که خجالت می کشیم گاهی بگیم فلان وسیله رو تو خونه نداریم، دیگه این مسائل اجتماعی چقدر برامون سخته ...

دیگه از بس روشنفکر شدیمااا به اسم دین گریزی، پا رو حیا، حجب و شخصیت خودمون هم می ذاریم که آوازه متمدن بودن مون رو به همه بگیم.

در صورتی که طرف، ایرانی نیست، مسلمون هم نیست، اومده به دختر ۱۵ ساله میگه دخترم اینا مسائل جنسی هستش که تو لزومی نداره درگیر اون بشی، اون وقت اینجا مادر با افتخار دخترشو می بره اپیلاسیون، که همه ی پرده ها برداشته بشه، در صورتی که باید وسیله بده دستش، بگه مادر این من و تو وقتشه خلوت کنیم مادر و دختری حرفای دخترونه بزنیم 

بله، پسر هم داریم ۱۶ سالشه، لواط می کنه. چقدر سخته برا پدر و مادر که برخورد کنن. بخدا فشار زندگی ی ...

افرین چقدر باشعوری چقدر با فهمی چه عجب یکی یه حرفی زد به دل من نشست یه حرف حق زد چند روز پیش تاپیکی بودم که نوشته بودن کیا مجردن و چند سال دارن اگه دوست پسر دارن بگن یه دختر 16 ساله نوشته بود مجردم دوست پسر اینا ندارم تنها و بی کس اقا ما گفتیم یه وقت دیر نشه برات من نگرانتم کلا ریختن رو سرم اونقدر زدنم خانم شما روشن فکر نیستی خانم از پشت کوه اومدی عقب مونده ای الان 5 ام دبستان 9000000000 پسر دور انگشتش می چرخونه چرا میایی تاپیک مزه می پرونی هرچی از دهنشون در اومد و فوش غیره به من دادن 😞

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
افرین چقدر باشعوری چقدر با فهمی چه عجب یکی یه حرفی زد به دل من نشست یه حرف حق زد چند روز پیش تاپیکی ...

فدات شم؛ متاسفانه ماها احساساتی عمل می کنیم؛ چون ندید بدیدیم؛ فاز روشن فکری رو اونقدر بالا می بریم که پا روی تمام اصالت مون می ذاریم که مبادا از قافله عقب بمونیم؛ یه نگاه به لباس بچه های خارجی کن، چقدر ساده ست؟؟؟ ما تن بچه هامون لباس مبتذل می کنیم، انتظار داریم افکارشون آلوده نشه؛ ارزش داره الان دختر شونزده ساله تجربه چند شکست رو چشیده باشه؟؟؟ که هنرمون اینه دخترمون گرگ شده ... هههه ... 

فدات شم؛ متاسفانه ماها احساساتی عمل می کنیم؛ چون ندید بدیدیم؛ فاز روشن فکری رو اونقدر بالا می بریم ک ...

اصلا یه افتصاحیه باز دیروز تو تاپیک خواستگار بودم گفتم خواستگار سنتی  و ابنا ریختن سرم هرچی غوش بود گغتن دهاتی از گشت کوه اومدی عقب مونده تصمیم گرفتم اقلا نظر ندم خبلی بی ترببت و بی فر هنگ شده اینجا

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اصلا یه افتصاحیه باز دیروز تو تاپیک خواستگار بودم گفتم خواستگار سنتی  و ابنا ریختن سرم هرچی غوش ...

اینا بدبختن؛ بذار دلشون خوش باشه به این افکار؛ پای زندگی و درداشون که بشینی، می بینی همه ش فقط خوشبختی رو الکی جار می زنن؛ دست و دلشون می لرزه انقدر که خیانت کردن و خیانت دیدن؛ مجبورن با بوتاکس و فیلر خودشون رو سر زنده نشون بدن؛ 👭❤❣💋دوست خوبمی