2777
2789
عنوان

چسب یک دوسه ریختن داخل دندون

206 بازدید | 15 پست

داداشم دندونش خراب شده بوده ورداشته چسب یک دوسه ریخته روش 

میگه غذا خوردنی اذیت میکرد درد میگرفت 

چه کنیم راضی نمیشه بره دندون پزشکی 😂😐خطر ناک نیس اینمدلی بمونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم چسب خطرناکه خیلی زیاد موادی که توی اون هستش شیمایی و مضر و ممکنه از طریق عصب دندون وارد خون و مغزشون بشه حتما سریع ببریدش دکتر 

عفونت میکنه میزنه به چشم و گوش و گلوشون این چه کاریه آخه

احتمالا فوبیا دندانپزشکی دارن دیگه 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

عزیز دلم چسب خطرناکه خیلی زیاد موادی که توی اون هستش شیمایی و مضر و ممکنه از طریق عصب دندون وارد خون ...

اره دقیقا نگران همینم 🥺🥺🥺

نه طفلی تازه از بیمارستان مرخص شده جراحی داشت 

میگه دیگه عمرا پامو بزارم مطبی جایی خسته شدم  

خوب شدم درد نمیکنه  🥲

داداشت خیلی باحاله😂 منم یه دندون خراب دارم بپرس چشب ریختم چقدر دهنمو باز نگه دارن تا خشک بشه🤣🤣

وای نکن دختر 😂😂فک میکنی چرا لو رفت ؟ 

یکی از دونه هایه زبونش چسبیده بود به دندونش کلی مصیبت کشیدیم 

حالا چ بلایی سر دندونش اومده رو نمیدونم دیگه😑

اره دقیقا نگران همینم 🥺🥺🥺نه طفلی تازه از بیمارستان مرخص شده جراحی داشت میگه دیگه عمرا پامو بزارم ...

به حرفش گوش ندید سعی کنید حتما پیش تراپیست ببریدش احتمال میدم فضای بیمارستان روی روحیش اثر منفی گذاشته 

برای آینده هم خوب نیست 

ترس های ما تا زمان مرگشون همراهمون هستن مگر اینکه شکستش بدیم🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦