2777
2789
عنوان

وام مسکن با اوراق خانه اولی ۹۹

8392 بازدید | 26 پست

کسی میدونه شرایطش چجوریه؟

تا سقف چند تومنه؟ چند درصده؟ اوراق به ازای هر ملیون چقد باید خرید؟

برای زوجین چی؟

سندو  قیمت خونه چی؟

به مجردام وام میدن یا نه؟ سه‌شریک میشه خونه خرید؟

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی اوراق یعنی چی .و یعنی چی ک بخریم بهم توضیح میدی ممنون

بجای اینکه یکسال پول بخوابونی تو حساب.

میری اوراق میخری.

به ازای هر مبلغی که تو حساب یکسال گذاشتی دوبرابرش وام میتونی بگیری فک کنم با سود ۹،۱۰ درصد.

با اوراق گمونم ۱۸،۱۹ درصدی باشه. 

ولی کارمزدو اینام هست. ۱۰-۱۲ ساله قسط میدی. 

ولی نمیدونم قیمت ملکو سال ساختش چجور باید باشه.و اینکه سود پلکانی هست گمونم.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
عزیزم تا۲۴۰میدن به زوجین ماهی۴ملیون تومن

شما گرفتین؟

برای تهران یا بقیه جاها؟

قیمت خود ملک مهم نیس؟

ابجی اوراق یعنی چی .و یعنی چی ک بخریم بهم توضیح میدی ممنون

عزيزم براي گرفتن وام مسكن نياز هست ١سال نصف پول وام رو تو بانك بخابوني بعد از يكسال ٢برابر پولو بهت وام ميدن پول خودتم قابل برداشته اما براي كسي كه عجله داره اوراق رو در نظر گرفتن به ازاي هر ١ميليون ٧٥هزار تومن فكر كنم بايد اوراق بگيري اوراق امتياز گرفتن وام مسكن ينفر ديگس ولي در ازاي پرداخت پول كه درقالب يه سري كاغذ صورت ميگيره  

اره خيلي زياد شده  ٢٤٠ميليون وام قسطش ماهي خدودا ٤ميليونه يكم بالاتر فك كنم

پس کلا خونه رو قیدشو بزنم.‌انقدم گرون شده. که ۱۰ سالم بشینم قسط بدم.هیچی ام نخورم.

‌واقعا حرفی نمیمونه