2777
2789
عنوان

چطوری مادرمو راضی کنم ک بزاره باعشقم ازدواج کنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میترسونی طفلکو

اره خیلی نگرانم کرد ناامیدشدم کلن😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

میشه ولش کنی... بخواد پات میمونه یا خانوادتو با زبون خوش راضی کن نزاشتن بی خیال شو

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

برو بهش بگو دیگه چطوری نداره 😁😁

البته به حرفشونم گوش کن به هرحال اونا سنشون بیشتره و باتجربه تر هستن... مثلا ممکنه بهت بگه از کجا مطمئنی تا درس‌ت تموم میشه همچنان بخواد با تو باشه؟! 

و تو ممکنه بخاطر اون موقعیت های دیگه تو از دست بدی و اون دیگه نخواد با تو بمونه... 

احتمالا با همچین حرفایی مواجه بشی.. به هرحال حرفتو رک بزن و با جواب های احتمالی مادرت منطقی برخورد کن! 

خب من بازم میتونم فقط بگم سنت پایینه بزرگتر بودی کاری نداشتن .من ۲۱ سالمه با یکیدوستم درباره ش حتی راحت ب بابام میگم توم سنت بره بالا باهات کاری ندارن.چرا مخالفه حالا؟

چکارست خو الان؟؟؟؟ 

فعلا سربازه چون بخاطر ی سری مشکلات دیر رف سربازی ولی چندماه دیگه سربازیش تمومه و میره توشرکت کارمیکنه

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

اگر با مامانت راحتی بگو 

میخوای بهش بگی ی مدت خودت باهاش بودی؟؟

یا مثلا بگو پسر دایی دوستم اومده جلو چون شرایط خوبی داره میگم ی مدت باهم آشنا بشیم ولی فعلا ب بابا نگو 

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

ببین دخترم تو با این کار هم زندگی خودتو خراب میکنی هم زندگی مادرتو  به این فکر کن که فردا پدرت فهمید همهی این هارو از چشم مادرت میبینه در ضمن صلال بچه ها رو پدر ومادر بهتر میدونند پس بیشتر فکر کن 

منم ۱۷ سالمه یکیو دوسش‌دارم. خونوادمم فهمیدن ازش جدام کردن.البته هنوزم باهاشم. اون ۲۲ سالشه.والامنم نمیخوام باهم ازدواج کنیم.میخوام درسموبخونم بعد. ولی مامانم‌نیمفهمه.والاپسرخوبیه میدونمم واقعاهم‌دوسم داره ولی چه کنم