2777
2789
عنوان

چطوری مادرمو راضی کنم ک بزاره باعشقم ازدواج کنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 56 پست
شما ازکجا میدونی ک خودشو نکشته واسه خاستگاری اومدن😔 همش بهم اصرارمیکنه ک ب خانوادم زودتربگم من ی ...

ببین تو شماره خونه اتون رو بده ببین زنگ میزنه یا نه...به مامانت بگو دوستم شماره مون رو داده(نگو که پسر رو میشناسی)

پسرها از این قپی ها زیاد میان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت بگو عجله ای واسه ازدواج نداری و میخوای دو سالی بگذره تا همدیگرو بهتر بشناسین و واسه عقد و نامزدی هم عجله ندارین بگو پسر ایده آل تو این اوضاع به راحتی پیدا نمیشه پس چرا همچین موقعیت خوبی رو از دست بدم و هم اینکه تو اون مدت شناخت اجازه نمیدی باهات تماس جنسی بطور جدی داشته باشه البته به نفع دو نفرتونه که نباشه چون وابستگی جنسی پیدا میکنین و نمیتونین عاقلانه همدیگه رو بشناسین و بهتره محرمیت هم نخونین که توقع پیدا نکنه فکر کنم مودبانه و اصولی توضیح بدی براش قانع بشه

به مادرت بگو عجله ای واسه ازدواج نداری و میخوای دو سالی بگذره تا همدیگرو بهتر بشناسین و واسه عقد و ن ...

خیلی ازت ممنونم خیلی کمکم کردی نه مثل بقیه ک اینطوری بهم تیکه انداختن

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

واقعی 

یه آقای خوشگل و خوشتیپی یک زن‌ بی عقلی را فریب داد و زندگیشونو بهم‌زد و زنه از همسرش طلاق گرفت و زن او شد

با عشق و شادی و ... زندگیشونو ادامه دادند ، چند سال بعد صاحب پسری شدند

پسره بزرگ شد و پدره هم دیگه اون خوشتیپی خودشو از دست داده بود

پسره که ۲۰ سالش شده بود پدر پیرش را وسط اتاق می کوبید به زمین و زانویش می گذاشت گلوی پدرش  و بزور ازش پول می گرفت

اینو گفتم کخ هرکسی خلاف می کنه حتما منتظر عواقبش باشه ، دیر یا زود 

خیلی ازت ممنونم خیلی کمکم کردی نه مثل بقیه ک اینطوری بهم تیکه انداختن

خواهش میکنم گلم ولی بهتره اول با مادرت صحبت کنی و مادرتم با بابات صحبت کنه و باباتم درست میگه که تا بیست باید وایسی خب اشکال نداره میتونی تا سه سال زمان به خودتون بدین و وقتی مطمئن شدی مشکلی باهاش نداری اونوقت نامزد کنین البته هیچ چیزی رو هم تو اون مدت از خونواده ت قائم نکن و اسیر قلبت نشو امیدوارم موفق بشی

حتما به مامانت بگو،قبلش دو رکعت نماز استغاثه به خداوند متعال به همین نیت بخون از خدا بخواه که اگه عشقت همون کسیه که برات در نظر گرفته دل پدر مادرتو راضی کنه.بعد نماز باید 100بار (( یا الله ))بگی بعد خواستتو از خدا بخوای ..این نمازی که گفتم خیلی مهمو تاثیر گذاره،حتما بخونش وبیا بگو که چی شد..انشاءالله هرچیکه خیره برات پیش بیادگلم...

عزیزم تماس جنسی ام جدی وغیر جدی نداره،جفتشم گناهه کبیره س ودهن کجی به خدا و قوانینش...پسری که واقعا دوستت داشته باشه هیچ وقت ازت رابطه ی جنسی نمیخواد.،کسیکه اینو ازت میخواد بدون که قصدش سوء استفاده س و آدم درست وپاکی نیست وبعدها تو زندگیش به خاطر همین رفتار تاوان سختی میده ..حالا فرقی نمیکنه چه دختر یا پسر ...خوشبختیه یه دختر وپسر در گرو همینه که چقدر بتونن خودشونو پاک نگه دارن وباتقوا باشن...

حتما به مامانت بگو،قبلش دو رکعت نماز استغاثه به خداوند متعال به همین نیت بخون از خدا بخواه که اگه عش ...

مرسی مرسی واقعا مرسی ک کمکم کردی

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
عزیزم تماس جنسی ام جدی وغیر جدی نداره،جفتشم گناهه کبیره س ودهن کجی به خدا و قوانینش...پسری که واقعا ...

ن هیچوقت ازم رابطه نخاست