2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85570 بازدید | 925 پست
سلام. دوستان  عزیز لطفا برای اینکه بیشتر در کنار هم باشیم در تلگرام به این آیدی پیام بدید fmsm ...

سلام عزیزم دیگه گروه تو تلگرام نیست؟

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. دوستان عزیز برای اینکه در گروه تلگرام از تجربیات دوستان در مورد راه حلهای ناباروری استفاده کنیددر تلگرام به این آیدی پیام بدید تا عضو گروه شوید .با سپاس

fmsmts@

من ناباروری قم ای یو ای تعیین جنسیت برای پسر کردم. دوبار ای یو ای منفی شد. بار سوم گرفت اما دختر شد ...

من هم این روش + زمان بندی+ رژیم غذایی را امتحان کردم. غیر از پول گرفتن و سرگرم کردن مردم هیچ نتیجه ای نداره. مثل پرتاپ سکه حالت شانسی داره و قابل اعتماد نیست. 

تنها راه قابل اعتماد همون تعیین جنسیت از طریق آی وی اف است.

سلام. دوستان عزیز برای اینکه در گروه تلگرام از تجربیات دوستان در مورد راه حلهای ناباروری استفاده کنیددر تلگرام به این آیدی پیام بدید تا عضو گروه شوید .با سپاس

fmsmts@

fmsmts@

با سلام مامانهای دو قلو و چند قلو اگه دوست دارید در گروه تلگرام با هم باشیم لطفا به آدرس زیر مراجعه کنید 

دوقلوها و چندقلوها
مخصوص مامانهای  دوقلو و چندقلو
https://t.me/dogholohavachandgholoha

در صورت بروز مشکل لطفا به این آیدی مراجعه کنید.

fmsmts@

میشه بهترین مرکز آی یو آی در قم رو معرفی کنید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

میشه بهترین مرکز آی یو آی در قم رو معرفی کنید

سلام 

پیدا کردین مرکز ای یو ای ؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.