2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85571 بازدید | 925 پست

سلام من تخمک اهدامیکنم ساکن کرجم متاهلم دارای فرزند واهدای موفق داشتم اگه هزینه رفت وامدمو بدید قم هم میام برای اهدا ۰۹۳۰۲۸۰۶۶۵۵

۰۹۳۰۲۸۰۶۶۵۵دوستان اهداکننده یاگیرنده تماس بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://t.me/joinchat/AVLHEUUQHW6ZNPLOZHYKDW

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

لینک گروه اطلاعات در مورد ناباروری و استفاده از تجربیات دوستان قمی و دیگر عزیزان

👆👆👆👆👆👆👆

در صورت درست نبودن لینک به ادمین مراجعه کنید

لینک کانال اعضا

doostan1010@

ارتباط با ادمین
fmsmts@

سلام خواهر منم بهد 4 5سال نازایی ناشناخته اومد مرکز جهاد قم آزمایش شوهرش کمی ضعیفی رو نشون داد که بهش گفتن iuiانجام داد ولی منفی شد بعدش وارد سیکل ivfشد که الحمدالله مثبت شد والان 3ماهه بارداره

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
من کارمند مرکز ناباروری هستم.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم بهتون . ایدی تلگرامم Fmiraoutaleb خواستین ع ...

سلام سحر عزیز میشه بگی تومرکز کسایی که iuiتعین جنسیت کردن موفق بودن یانه؟!

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...