2777
2789
من تخمدان پلی کیستیک دارم فکر کنم چیکارکنم 😢

منم اتفاقن این مشکلو داشتم خیلی دکتر رفتم گرونترین دکترا که دست آخر بهم گفتن برو آی یو آی و آی وی اف   تو همون روزا که خیلی نا امید بودم یه نفر دکتر محسن محتسبی رو بهم معرفی کرد خدا خیرش بده دستش سبک بود و خیلی هم با تجربه از همه جای ایران میان پیشش کارشم غیر تهاجمیه بهت پیشنهاد میدم حتمن بری پیشش دکتر محسن محتسبی چهار راه طالقانی کرج شوهرتم حتمن باید بره  یا آزمایش هاشو ببری 

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خونه ی سه خوابه ب بزررررگ که آنقدر این بچه هام زیر دست و پام نباشن.خونه ام شصت متره. با سه تا بچه دارم خفه میشم.تو رو خدا هر کسی کامنتم رو می خونه اگه دوست داشت ی صلوات برای آرزویم بفرسته.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
منم اتفاقن این مشکلو داشتم خیلی دکتر رفتم گرونترین دکترا که دست آخر بهم گفتن برو آی یو آی و آی وی اف ...

قرص داد ؟چیکار کرد؟ اخه من پیش دکتر مرد موذب میشم نمیتونم حرفمو بزنم 

خداروشکر عزیزم چطوری حل شد مشکلتون

برای دوستمون نوشتم بعده ده سال آوارگی تو مطب پزشکا ی گرون و بیمارستانا  بالاخره یه دکتر خوب به اسم دکتر محسن محتسبی درمانم کرد مطبش تو چهار راه طالقانی کرجه عزیزن

انشالله واقعا نمیدونی چقد حس کمبود طلا دارم. شاید خیلیا اصلا طلا دوس نداشته باشن ولی من با طلا آر ...

طلا گرمه عزیزم خانوما هم بیشتر بدنشون سرده و با طلا گرم میشن علت آرامش گرفتنت اینه

قرص داد ؟چیکار کرد؟ اخه من پیش دکتر مرد موذب میشم نمیتونم حرفمو بزنم 

نه پیشش یه خانوم دکتر همیشه هست خودشم یه آقای مسن و حیلی مهربونه معاینات رو اون خانوممی که کنارشه انجام میده بله قرص و آمپول تا یک سال غیر تهاجمی عمل میکنه  ایشالله نتیجه میگیری

الهی مگه دورین از هم

عقدیم هفته دیگه عروسیمونه الانم اومده شهرمون واسه کارش چند نفر باهاشن نمیتونه بیاد خونه مون هر دو ناراحتیم😔

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه
نه پیشش یه خانوم دکتر همیشه هست خودشم یه آقای مسن و حیلی مهربونه معاینات رو اون خانوممی که کنارشه ان ...

ببخشیدزیاد سوال میکنم عزیزم من سه ساله میرم دکتر غیر تهاجمی یعنی چی؟شما تو چه مدت باردارشدین؟