2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نی نی که بغلش کنم بوسش کنم که بقیه دیگه بهم تیکه نپرونن 😔

عزیزم 😍اگه مشکل نازایی داری بگو چون خودم ده سال در گیر سقط و نازایی و تنبلی تخمدان بودم الان یه شاه پسر دارم😍

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

دلم میخاد برم یجای دو رو به کارام برسم.سرگرم خودم باشم از بس برای بقیه وقت گذاشتم خسته و نابود شدم.

خونه وماشین بخرم و از دس حرفای بقیه نجات پیدا کنم.از دس تموم مقایسه ها.کاشکی یجای دور برای محو شدن آدما تو وقتایی که حوصله هیشکیو نداری وجود داش

دلم می خواد بشنوم پدر رومینا به اعدام و سنگسار محکوم شده

با خط کل اعضای خانواده و فامیل عضو شدم یا قطع دست رسی  شدم یا پس ورد یادم رفت یا کلا تصمیم گرفتم دیگه نی نی سایت نیام دوباره بعد مدتی دلم تنگ شد با اکانت جدید برگشتم یا یه بار هم خطر لو رفتن بود چون تایپیک های جنجالی زده بودم از ... حالا بماند خلاصه خواستم بگم اینجا حق آب و گل دارم از سال ۹۰ که دوقلو هام دنیا اومدن منم اینجا هستم     
منم نی نی میخوام اگه الان بچم بود 😞😞😞😞

انشاالله خدا بهت سالم و صالحشو میده🌷

واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨‍👩‍👦‍👦