2777
2789
عنوان

بچم حرف نمیزنه

264 بازدید | 19 پست

سلام به همه بزرگواران

دخترم۱سال و ۱۰ روزشه ولی فقط مامان.بابا.توپه.دد

میگ

اونا رو هم  یک ماه پیش گفت الان دیگچچچ فقط بابا رو میگ

اصلا جز جیغ الان هیچ حرف نمیزنه

هرچی بهش میگم بگو اب یا بگو نون نمیگ

بنظرتون مشکلی هست؟؟؟؟ش

اخه پسرم خیلی دیر حرف زد نمیخوام مثل پسرم بشه

راستی من تو خونه متاسفانه زیاد صحبت نمیکنم نمیدونم چجوری باید باهاش تمرین کنم.خوشحال میشم کمکم کنید

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر به بچه بچه ها فرق میکنن 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
سخت نگیر به بچه بچه ها فرق میکنن 

اخه من پسرم دیر حرف زد وقتی حرف زد با لکنت بود خیلی بردمش گفتار درمانی تا خوب شد  گفت چون دیر حرف زد اینجور شد

نمیخام دخترمم شبیهش بشه

عزیزم باید باهاش کار کنی،همه بچه ها که مثل هم نیستن دختر من تو یازده ماهه فقط بابا میگه ولی دختر دوستم تو ده ماهگی ماما بابا و داداش هم میگه.دختر جاریم پانزده ماهگی بابا گفت و الان دو سالگش و اونق د شیرین زبونه ماشالا

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
اخه من پسرم دیر حرف زد وقتی حرف زد با لکنت بود خیلی بردمش گفتار درمانی تا خوب شد  گفت چون دیر ح ...

نه عزیزم بخاطر اون نیس بچه برادر شوهرم نزدیک سه سالکی تونست حرف بزنه الان اصلا لکنت نداره بعدم دلیل نمیشه پسرتون داشته دخترتونم داشته باشه ولی براش اهنگ و سی دی اموزشی بذار خیلی کمک میکنه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

پسر منم همسن دختر  شماست ولی یکم بیشتر حرف میزنه عزیزم من براش کتاب که میخونم ازش میخوام مثلا یک کلمه رو با من بگه خیلی ناقص میگه ولی سعی میکنه. البته زیاد باهاش حرف میزنم اگه میخوای زودتر بحرف بیاد باهاش تمرین کنی .فک میکنم همین قدر که تا سه سال چند تاکلمه بلد باشه کافیه  نگران نباش 

عزیزم باید باهاش کار کنی،همه بچه ها که مثل هم نیستن دختر من تو یازده ماهه فقط بابا میگه ولی دختر دوس ...

امیدوارم اینم زود حرف بزنه