2777
2789
عنوان

اقا حلیم با نمک یا با شکر مسئله این است....

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 44 پست
اخه برا منم یه جوریه شاید چون فقط با نمک میخوریم

اینجا که همه میگن باشکر پس منو تو عجیبیم بقیه نرمالن 😅😅

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
اینجا که همه میگن باشکر پس منو تو عجیبیم بقیه نرمالن 😅😅

دقیقا پس ما عجیب غریبیم🤔🤔😅

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض پوزش من بلد نیستم من فقط مصرف کننده ام😃😃😃

مرررسی عزیزم 🤩🤩🤩😅

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩
بعضیا حلیم با قیمه میخورن😖

هنوز حلیم با سر شیر درک نکردم 😅😅😅😅

حلیم با قیمه میخورن😐😐😐

اقا چرا قیمه هارو میریزین تو حلیمااااااا

حلیم با نمک خیلییی بدمزه اس

بستگی به ذائقه هر کسی داره

من با نمک میخورم

به نظرم با شکر خوب نیس

هر کی حلیمو با نمک میخوره اصلا با من حرف نزنه 😒 چه معنی میده با نمک به ساحت مقدس حلیم توهین میکنین؟ ...

دقیقا برعکس 

من با شکریها سر یه سفره نمیتونم بنشینم‌

کلااا دگرگون میشم 

البته هممون نمکی هستیم‌

خواهرم فقط  شکریه 

منم هم وقتی  خواهرم بیاد خونمون هممه چی سرو میکنم الااا حلیم

دقیقا برعکس  من با شکریها سر یه سفره نمیتونم بنشینم‌ کلااا دگرگون میشم  البته هممون نمک ...

🤗🤗🤗🤗🤗

😉😉😉

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃