2777
2789

۱- چند روز یکبار اب بدم؟

۲- انقد آب بدم ک از گلدون خارج شه؟

به برگهاش هم آب اسپری کنم؟

ممنونم

اگه قرار بود اولین ها بهترین باشن، الان ساندیس بهترین بود 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا دوروز یه بار اب میدم بهش هر وقت احساس کنمتشنه هست میدم !اسپری هم لازم نیس

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

الان ک تابستون ه منظورم اینه ک گرمه هوا هفته ای 2بار آب بده و یه بار غبار پاشی آره یجوری آب بده از گلدونش خارج شه 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
پتوس خیلی راحته نگهداری. زیاد آب نده میپوسه.تابستون هفته سه بار، زمستون هفته یبار اب بده. آفتاب مستق ...

ممنون😘😘

من پتوس دارم عاشقشم.یک روز درمیون اب بده و پشت پنجره بزار بند ببند که بپیچه دورش بره بالا.بعدم هرچند وقت یه بار یه ده سانتی ببر بزار ریشه بزنه تو اب بکار پای گلدونت تا پربشه یا قلمه برن توگلدون دیگه.کود هم ۱۵ روز یه بار.اب هم دوست داری اسپری کن فقط اب درحد یه نصف لیوان بده بسه

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
من پتوس دارم عاشقشم.یک روز درمیون اب بده و پشت پنجره بزار بند ببند که بپیچه دورش بره بالا.بعدم هرچند ...

ممنونمممم❤❤

من پتوسم ی روز درمیون وقتی خاکش خشک میدم درحدی که از گلدون اب نزنه بیرون پشت پنجره گذاشتم برگاش هم اگه خواستی برق بزنه یکم شیر و اب قاطی کن با پنبه بکش روشون براق میشه