2777
2789
عینک رو نمیدونم چشم مسلح معین میشه یا نه. ولی اگر هم بشه ، خب نمایندگنی که عینک ندارن میرن تفحص میکن ...

یعنی اون اخترشناس که نگاه میکنه اگر عینکی باشه قبول نیست، همه افراد با چشمهای سالم میرن ماه رو ببینن!؟

ببخشید اما خنده داره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرجع تقلید نمیشه ک همرو سردرگم کردن حرفشون با قران تناقض داره دلیلشم نوشتم بالا برا من قران شرطه&nbs ...

کجای قران نوشته دقیقا خانم محترم؟

کجاش تناقض داره؟؟؟

اگه تناقض داشت الان اینهمه مرجع نداشتیم

دلیلتون اصن باعقل جوردرنمیاد

هشدار،که آرامش مارانخراشی
خب عمدی برن مسافرت اشتباهه دیگه

ببین انگار من دارم ب ت میگم عمدی غسل نکن تا روزه نگیری این مگه دور زدن خدا نمیشه؟

من با ت موافقم کاملا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
کجای قران نوشته دقیقا خانم محترم؟ کجاش تناقض داره؟؟؟ اگه تناقض داشت الان اینهمه مرجع نداشتیم دلیل ...

عزیز دلم قران ایشو دقیق یادم نیس ولی اینو حتی تو کتاب درسی سال دوازدهمم نوشتن اولا دوما زمان پیامبر تتو بوده؟کاشت ناخون بوده؟پس مراجع چطور در مورد اینا نظر میدن؟ 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ببین با توجه بقران نظرشون غلطه 

قرآن کی با علم مخالف بوده 

نگید این حرفو دوست عزیز 

خود خدا درباره چیزهایی که بعدا میافرینه هم گفته

و این نکته که میگه "قل رب زدنی علما"

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
قرآن کی با علم مخالف بوده  نگید این حرفو دوست عزیز  خود خدا درباره چیزهایی که بعدا میافر ...

وای من کی میگم مخالف بوده اتفاقا میگم با علم کامل موافق بوده و تلسکوپم ی چیز کاملا علمیه 

خیر این دور زدنه یعنی چی ک برین مسافرت 

اصلا هم دور زدن نیست😐 شما این حکم رو که مسافرت به قصد روزه خوردن اشکال نداره ولی مکروهه رو نشنیدین؟ یه سرچ کنید خب

مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...
اصلا هم دور زدن نیست😐 شما این حکم رو که مسافرت به قصد روزه خوردن اشکال نداره ولی مکروهه رو نشنیدین؟ ...

من دیگه حرفی ندارم شما بگیرید من عقاید خودمو دارم 

یعنی اون اخترشناس که نگاه میکنه اگر عینکی باشه قبول نیست، همه افراد با چشمهای سالم میرن ماه رو ببینن ...

من این حرفو نزدم. میگم اگر قراره چشم‌مسلح ملاک و معیار نباشه برای دیدن ماه شب اول که به سختی دیده میشه، خب برای عینک زدن یا نزدن هم یک تدبیری هست. که ما نمیدونیم

والا اونا علمش رو دارن که یه حکمی میدن. ما نمیدونیم خنده مون میگیره

مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...
وای من کی میگم مخالف بوده اتفاقا میگم با علم کامل موافق بوده و تلسکوپم ی چیز کاملا علمیه 

عذر میخوام، فکر کردم شما هم میخوای بگی فقط چشم غیرمسلح!

شرمنده چون هیچ علامتی نذاشته بودی اینطوری خوندم.

بله منم همینو میگم

من این حرفو نزدم. میگم اگر قراره چشم‌مسلح ملاک و معیار نباشه برای دیدن ماه شب اول که به سختی دیده می ...

بله