2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تخصص میگیرن پروانه هم بهشون میدن و طرف میتونه مطب بزنه ولی باید تعهدش رو هم بگذرونه.

ولی دیگه متخصص ها رو خیلی نمیفرستن تو روستاها چون امکانات بیشتری میخواد‌.

مگه متخصص اطفال یا زنان یا اورژانس ممکنه با احتمال کم برن تو روستاها کارکنن.

وقتی تخصص میگیرن پروانه هم بهشون میدن و طرف میتونه مطب بزنه ولی باید تعهدش رو هم بگذرونه.ولی دیگه مت ...

یعنی بابید فقط چهار سال خورده ای تو روستا ها بود بعد دکتر عمومی شدن؟

بعد جایی که من در موردش تحقیق کردم نوشته بود فقط تو دانشگاه های خوده شهرت میتونی پزشکی تعهدی قبول بشی این درسته؟

اون هشت سال برا کِی هست؟

🌷یه کنکوری🌷

یعنی بابید فقط چهار سال خورده ای تو روستا ها بود بعد دکتر عمومی شدن؟بعد جایی که من در موردش تحقیق کر ...

هشت سال تعهد دارن که اگه نصفش بگذره میتونن تخصص بگیرن و بعد چهار سال باقیمونده از تعهد رو به عنوان متخصص میگذرونن و چون بیشتر تخصص ها امکانات لازم دارن دیگه تو شهرا تعهدشون رو میگذرونن و تو روستا نمیفرستنشون.

اگه یکی تخصص نگیره ۸ سال توی روستا کار میکنه.

یعنی بابید فقط چهار سال خورده ای تو روستا ها بود بعد دکتر عمومی شدن؟بعد جایی که من در موردش تحقیق کر ...

احتمال قبولی توی دانشگاه های استان خودت بیشتره.من استان فارسی هسم ولی نه شیرازی ولی شیراز قبول شدم.

بقیه استان ها میشه ولی احتمالش کمتره.

احتمال قبولی توی دانشگاه های استان خودت بیشتره.من استان فارسی هسم ولی نه شیرازی ولی شیراز قبول شدم.ب ...

ممنون عزیزم فهمیدم 🌹🌹

فقط یه سوال کی تعهد میدن؟ قبل کنکور یا بعدش؟

🌷یه کنکوری🌷