بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین این نظر منه قران گفته دین اسلام باید پویایی داشته باشه و با پیشرفت علم در یک راستا باشه پس این حرف ک ما با تلسکوپ رویت کردنو قبول نداریم از دم غلطه بنظر من نگیر حرامه بازم خوددانی
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
پای من چرا😒میگم تی وی اعلام کرد رهبرم دستورشو داده پای خودشون این ماه 29 روزس دیگه خوددانن
چ راحت😊 این حکم روزه گرفتن یا نگرفتن بستگی به نظر رهبری نداره. هرچی باید ببینه مقلد چه مرجعی هست. اونا که مرجعشون رهبره عیده. بعضی های دیگه عید دارن بعضی دیگه نه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مرجع تقلید نمیشه ک همرو سردرگم کردن حرفشون با قران تناقض داره دلیلشم نوشتم بالا برا من قران شرطه
با ت نیستما با مرجع تقلیدام عاقا اینا خودشونم نمیدونن چشون میگن روزه بگیرین بعد بریم مسافرت ب ...
چرا نمیدونن چی میگن؟😊 درستشم همینو میگن
میگن مثلا فردا باید روزه بگیرین خب؟ حالا اگه خودتون به هر دلیلی ان و من دارین، میتونید برین مسافرت روزه تون رو باز کنید. البته باز هم عید محسوب نمیشه براشون. عید همون فرداست براشون
ببخشید منظورم به شما که تاپیک رو گذاشتی نیست اما یکی دوساعته توی این فکرم که حتما آقایونی که تلسکوپ ...
ببین با توجه بقران نظرشون غلطه
چرا نمیدونن چی میگن؟😊 درستشم همینو میگن میگن مثلا فردا باید روزه بگیرین خب؟ حالا اگه خودتون به هر ...
خیر این دور زدنه یعنی چی ک برین مسافرت