عذر میخوام، فکر کردم شما هم میخوای بگی فقط چشم غیرمسلح! شرمنده چون هیچ علامتی نذاشته بودی اینطوری خ ...
اره من اینو نوشتم ولی کسی قبول نمیکنه واقعا دلم میخواد این مرجع با دلیل بیاد قانعم کنه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عذر میخوام، فکر کردم شما هم میخوای بگی فقط چشم غیرمسلح! شرمنده چون هیچ علامتی نذاشته بودی اینطوری خ ...
این مرجع ها الان باید همشون تو تلوزیون با دلیل حرف میزدن
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره من اینو نوشتم ولی کسی قبول نمیکنه واقعا دلم میخواد این مرجع با دلیل بیاد قانعم کنه
جالبه همه هم میگن هر مرجعی گفته گردن خودشه انگار منو با اون میذارن توی قبر!
ما باید دلیل کاری که میکنیم بدونیم
خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
جالبه همه هم میگن هر مرجعی گفته گردن خودشه انگار منو با اون میذارن توی قبر! ما باید دلیل کاری ...
ببین من هر چقدر میگم اینا حتی حرف قرانم کلا نقض میکنن درحالی ک ما اینو تو درسم خوندیم ک اسلام باید پویلی داشته باشه و با پیشرفت علم همراه باشه ولی همه شمشیرو از رو بستن
ببین من هر چقدر میگم اینا حتی حرف قرانم کلا نقض میکنن درحالی ک ما اینو تو درسم خوندیم ک اسلام باید پ ...
موافقم
ینا حداقل باید با هم حرف میزدن و همدیگه رو قانع میکردن
آخه دو تا عید فطر تو یکسال که نداریم
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
موافقم ینا حداقل باید با هم حرف میزدن و همدیگه رو قانع میکردن آخه دو تا عید فطر تو یکسال که نداریم
اره این بدتر عصبانیم میکنه
عزیزم خوشحالم با یه همفکر صحبت کردم روز خوبی داشته باشی
ت ام همین طور گلم