سلام بچه ها من یه ماه پیش یه توده ای تو سینم حس کردم سریع رفتم دکتر زنان برام سونو نوشت و مشخص شد ک یه توده خوش خیم چربی هستش و گفت هیچ گونه دارو و بررسی لازم نیس...الان که دست میزنم اصلا توده نیس تو سینم به نظرتون امکان داره ک اب شده باشه؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هم چن وقت پیش سینه هام کلی درد گرفت وترشح داشتم رفتم دکتر وسنو گفت مشکلی نیست ی عفونت خوش خیم دارو خوردم خدا رو شکر خوب شدم.ولی نمیدونم چرا نوک سینهم اینقد درد میکنه بخصوص موقع پریودی؟؟
عزیزم من دانشجو پزشکی هستم و خودمم از این توده ی چربی یا لیپوما تو سینه ام دارم آب که نمیشه برای چک کردنش که لزومی هم نداره چند روز بعد از قاعدگی خودش رو نشون میده گلم و خوردن ویتامین ای کمک میکنه کوچیک تر شه و در مواردی هم گل معربی
منم توده خوش خیم داشتم ولی بررگ بود برداشتمش همیشه میترسم باز در بیاد یا خطری شه
امکان در اومدن دوباره اش هست و اعلب در میاد سایز این چربی ها از یه جدی بزرگ تر شه کار طبیعی اندام رو مختل میکنه کار خوبی کردین درر اوردین ولی مشکل اقرین نمیتونهباشه من تو سر و سینه ام دارم بعضی کیس ها تو زانو در میارن یا پوست صورت نگران نباشید