2777
2789
عنوان

توده خوش خیم در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 58807 بازدید | 65 پست

عزیزم خواهر منم  توده خوش خیم داشتم ولی بررگ بود برداشتش می تونی  با دکتر خواهرم دکتر صلاتی مشاوره انلاین داشته باشی کلی کمک ت کنه توی سامانه ماوراطب سرچش کن باهاش نوبت بگیر ایشالا هیچی نیست نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دانشجو پزشکی هستم و خودمم از این توده ی چربی یا لیپوما تو سینه ام دارم آب که نمیشه برای چک ...

سلام عزیزم.برای مامان من توی مامو گرافی نوشته توده ب ابعاد 70 میلیمتر birads4.توی عکس ام ارا هم نوشته ضایعه ماسالید به نفع میگلنت.امکان داره اینا بد نشون بده و جواب نمونه برداری خوب باشه و چیز خاصی نباشه😭😭😭😢😢

سلام دوستان خواهشا هر کسی که  دراین  باره تجربه یا اطلاعاتی داره جواب بده من خیلی نگرانم.  یعنی توده خوش خیم سینه  سرطان نیست؟؟؟ نگران کننده نیست؟؟؟ من واقعا دارم دق میکنم بابت این موضوع و حال و روز خوبی ندارم اصلا.

عزیزم عنلش چجور بود فقط توده رو برداشتن یا از بافت سینه هن برداشتن درن هم بهت وصل کردن

فقط همونو برداشتن عزیزم

متوجه نشدم میگی چیو وصل کردن؟؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
لوله وصل کردن چقد بیهوشیت طول کشید بستری هم شدی شما برای کدوم شهرین 

کرمان نه فقط همون قسمت سینه رو بی حس کردن رفتم اتاق عمل یکساعتی طول کشید 

بیهوشتون نکردن برا من گفته بیهوشی شما کجای سینتون بود چند سانت بود بی حس اذیت نشدین

نه کامل نکرد گفت عوارضش بدتره بیشتر سرگیجه و تهوع میگیری اینجوری بهتره 

من خیلی استرس داشتم و یه چیزایی هم حس میکردم مثل سوزش اگه کامل بیهوشتون کنن بهتره 

واسه من کناز سینه بود شاید دو سه سانتی با نوک سینه

اندازش دقیق یادم نیست ولی خوب خودم دست کم یادم حسش میکرمد گفت ممکنه بزرگ شه سینت بد شکل شه برداریش بهتره