2777
2789
عنوان

توده خوش خیم در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 58924 بازدید | 65 پست
عزیزم من دانشجو پزشکی هستم و خودمم از این توده ی چربی یا لیپوما تو سینه ام دارم آب که نمیشه برای چک ...

سلام عزیزم شما که دانشجو پزشکی هستیید یه سوال داشتم  من  توده مشکوک داشتم نمونه برداری کردم جوابش رسوب کلسیم خوش خیم و فیبروکیستیک و هایپر پلازی فلویید  بود دکتر جراح متخصص پستان گفت سه ماه دیگه بیا چک اپ و چون استرس دارم یعنی سه ماه دیگه بدتر نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان خواهشا هر کسی که  دراین  باره تجربه یا اطلاعاتی داره جواب بده من خیلی نگرانم. ...

سلام عزیزمنیدونم چند سال گذشته میشه بگید چند سالتونه واینکه براشما توسونو زده بود کیست یا توده واینکه بالاخره چکار کردید

عزیزم من دانشجو پزشکی هستم و خودمم از این توده ی چربی یا لیپوما تو سینه ام دارم آب که نمیشه برای چک ...

سلام ببخشید مامان منم یه توده خوش خیم درون سکومش داره ممکن خطرناک باشه؟ 

بابتش خیلی نگرانیم دکترم براش سی تی اسکن نوشته تو مطمئن بشن بی خطر برا عمل یا درمان اقدام کن

سلام دوستان خواهشا هر کسی که دراین باره تجربه یا اطلاعاتی داره جواب بده من خیلی نگرانم. یعنی توده ...

نگران نباش خانمی نباید فکرت رو بهش مشغول کنی خدارو شکر کن که خوش خیمه میتونم به جرات بگم اکثر خانما از این توده ها و کیستا دارن فکر کردن به چیزای بد و ناخوشایند خودش بیماری میاره و به همون چیزی گرفتار خواهی شد که ازش میترسیدی فقط خدا رو مرتب شکر کن ❤

سلام عزیزم.برای مامان من توی مامو گرافی نوشته توده ب ابعاد 70 میلیمتر birads4.توی عکس ام ارا هم نوشت ...

سلام عزیزم شما جواب مامو گرافی مادرتون چی بود؟خواهر منم مثل مادر شماست ولی هنوز نرفته مامو گرافی