2777
2789
عنوان

از زندگی متاهلی راضید؟

424 بازدید | 64 پست

🤔🤔🤔

☆کسایی که قهرن اگه دوسش دارید و فقط بحثه همون چهارمی بزنید🤕

تعداد رای : 52
نظرسنجی
خوشبختیم
32
61%
کتکم میزنه
1
1%
فقط بحث میکنیم(کتکاری نیست)
12
23%
همینطوری عشقی ازش راضی نیستم😐
7
13%

عالیه😍

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شباش خوب بود روزاش بد🔫🙁

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

دوران مجردی دلم خوش بود 

میخندیدم از ته دل  الان تبدیل شده به لبخند مصلحتی 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

ما چون خیلی هدف داریم تو زندگیمون و شوهرم اونجوری که باید برام وقت نمیزاره به خاطر همین نمیتونم بگم که خیلی عاشقانه اس زندگیمون یا تو بهشتم

شوهرمم اونجوری نیست که بتونه چندتا کارو باهم کنه مثلا هم تفریح داشته باشیم هم مسافرت یعنی کلا قفل رو برنامه هاش 

اما نسبت به دوران مجردی راحت ترم اونم چون مامانم اینا خیلی گیر بودن رو ازدواج کردنم می دونم اگه تا الان خونه بابام بودم مامانم مخمو خورده بود