2777
2789
عنوان

شب وروز کارم گریه اس دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 43 پست
عزیزم نمیشه اینجوری زندگی کرد.همش دعوا و تلافی. عزیزم شما حساسی،روی ریزبه ریزمسائل زوم کردی.کمی به ا ...

اره خیلی حساسم البته خودم اینجوری حس میکنم تو خونه وقت اضافه زیادی ندارم ورزش میکنم نقاشی میکشم درسمم میخونم کارای خونه رو انجام میدم ولی دست از سرم برنمیداره

قبل از اینکه از دیگران توقع داشته باشی دوستت داشته باشند باید از خودت بپرسی دوست داشتنی هستی پس شروع ...

خیلی سعی میکنم ناراحتشون نکنم کارایی که دوست دارن رو انجام بدم حتیوبخاطر خواهرم با برادرم بعضی وقتا دعوام میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راستش من خواهر بزرگ تو درک می کنم تجربی آدم مو روانی کنه به خدا تو سن 18 سالگی مجبوری تو خونه بنشینی فقط سرت تو کتاب باشه مغزت فقط با درس سر کله داره جیگر ادم رو خون می کنه همش می خونی آخرش هم معلوم نیست اگه مثل من بدبخت هم قبول نشه باید باز بمونه همون اش همون کاسه . من خودم هم اوایل که شروع کردم به درس خوندن با همه بد رفتار می کردم ولی الان دیگه درست شدم . شما هم خیلی سر به سرش نزار به خدا این کنکور آدم رو پیر میکنه 

خب راستش من خواهر بزرگ تو درک می کنم تجربی آدم مو روانی کنه به خدا تو سن 18 سالگی مجبوری تو خونه بنش ...

من اصلا باهاش حرف نمیزنم اون خودش میاد میزنه منو البته برای شوخی منم وقتی جوابشو با شوخی بدم داغ میکنه و بدترشو میکنه

من اصلا باهاش حرف نمیزنم اون خودش میاد میزنه منو البته برای شوخی منم وقتی جوابشو با شوخی بدم داغ میک ...

خب تو نزن می دونی که اینجوری هست تو هم بخند اگه شوخی هست که دیگه ناراحتی نداره . نگفتی چن سالته 

رفتم پیش روانشناس چند جلسه باهام حرف زد بعد گفت برو پیش روانپزشک اونجا فقط یک جلسه رفتم ولی بعدش دیگه نخواستم برم میدونم الان روبه بهبودی هستم و نسبت به پارسال حالم بهتره ولی اینکه تنهام خیلی اذیتم میکنه رفیقام هم که کلا بیخیالشون خواهرم اینجوری مادرمم که اصلا باهاش راحت نیستم و توی فامیا هم کسی همسن من نیست که باهاشون راحت باشم