2777
2789
عنوان

شب وروز کارم گریه اس دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 43 پست

عزیزم اینجور که من فهمیدم شمادنوجوان هستی . دچار بحران های نوجوانی هستی هنوز . خوبی های اطرافیانتو ببین  این دورانم میگزره یه روز انقد رابطه ات با خواهرت خوب میشه که خودتم باورت نمیسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=137920760]چندسالته عزیزم سنم خیلی پایینه 

۱۰

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  

عزیزم فک کنم تو دوران نوجوانی هستی .. همه همینطور میشن بعد ی مدت خوب میشی .. فقط سعی کن زیاد عصبی نشی ..

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
مرسی راه کارای خوبیه😍😂

فداتشم

من خدم رو شوهرمو و دوستام امتحان کردم جواب داد 

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
کمی بشین قشنگ فکر کن زندگی که با جنگ و دعوا نمیشه ادامه داد یکیتون کوتاه بیاد زندگی قشنگه ایطوری با ...

بخدا یه مدت حالم خیلی خوب شده بودم همش درحال خنده بودم ولی این کارای خواهرم رو که دیدم باز مثل قبل شدم حساس شدم نمیدونم باید چیکار کنم

منم تا ۲۰ سالگیم رابطم با داداشم خوب نبود خیلی دعوا و کتک کاری داشتیم ولی از ۲۰ به بعد جفتمون آدمای دیگه ای شدیم. الان انقدر باهم خوبیم انگار دوستمه

عوض میشین نگران نباش

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
عزیزم فک کنم تو دوران نوجوانی هستی .. همه همینطور میشن بعد ی مدت خوب میشی .. فقط سعی کن زیاد عصبی نش ...

اره

ولی تقریبا یک ساله با رفتارای خواهرم و برادرم بیمار شدم و عصبیم استرس دارم از پارسال دارم میرم پیش دکتر از دکتر رفتن دیگه خسته شدن

عزیزم نمیشه اینجوری زندگی کرد.همش دعوا و تلافی. عزیزم شما حساسی،روی ریزبه ریزمسائل زوم کردی.کمی به اعصاب خودت رحم کن.مشکلت اینجوری بیشترمیشه ها.  شما احساس میکنم وقت اضافه خیلی داری. کمی برای خودت کاربتراش،درس بخون،ورزش کن،کلاس برو. وقتی سرگرم بشی دیگه نه شمادعوامیکنی نه بقیه

دردم از یار است و درمان نیز هم

قبل از اینکه از دیگران توقع داشته باشی دوستت داشته باشند باید از خودت بپرسی دوست داشتنی هستی پس شروع کن بپرس آیا من برای خواهرم آیا من برای برادرم دوست داشتنی ام؟ بخوای میتونی خیلی کارا کنی که تو دلشون جا باز کنی🌷

اره ولی تقریبا یک ساله با رفتارای خواهرم و برادرم بیمار شدم و عصبیم استرس دارم از پارسال دارم میرم ...

دکتر میری گفته مشکلت چیه؟ قرصم میخوری؟ اون قرصام بعضیاشون افسرده میکنه

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.