2777
2789
عنوان

چیکااار کنم ک لاغر شم :/

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
مث این روزهای من..الان دو سه هفته اس وضعم همینه.صبحونه ک خوابم نمیخورم.ساعت ۱ ماپیشم یه لقمه کوجیک م ...

نمیری

خوش به حالت میتونی...

من ک اصلا نمیتونم کم بخورم 

فقط وقتی تحرک داشته باشم زود کم میکنم

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید استارتر بابام حالش بده دعاش میکنید  ازته دلم براتون دعا میکنم الان که دلم شکسته آرزومی ...

من ۱۰۰ تا صلوات برای بابات میفرستم

واقعا درکت میکنم

امیدوارم حالشون خوب بشه

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪
فقط تو اینستا پیججشو بزن بیاد تا خودت ببینی محشره Limoo.mi

مرسی

نمیری خوش به حالت میتونی... من ک اصلا نمیتونم کم بخورم  فقط وقتی تحرک داشته باشم زود کم میکن ...

بخدا خیلی نگران خودمن چون اصلا دلم غذای گرم نمیخاد..اخه چ فایده وقتی ورزش نمیکنم.اگه ورزش یکنم زودتر جواب میگیرم.. من مث گاو میخوردم اما دیگه ب خودم قول دادم کم بخورم ک الان وضعم شده این..میدونم کمبود میگیره تمام سسستم بدنم

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
این از نظر طب سنتی بهت گفتم صبحانه مقوی شام مقوی

آره یکی از دوستامون دکتر طب سنتی هست همینجورین

ولی من ک فعلا روزه هستم نمیتونم ک بخورم

ولی افطار هم کم میخوام چون گشنم نمیشه ، همش خوابم

بخدا خیلی نگران خودمن چون اصلا دلم غذای گرم نمیخاد..اخه چ فایده وقتی ورزش نمیکنم.اگه ورزش یکنم زودتر ...

من ۲ روزه این قول رو دادم به خودم

هر شب هم میخواهم به پیاده روی بروم 

( خخخخخخخخخخ آره جون عمت

نمیری خوش به حالت میتونی... من ک اصلا نمیتونم کم بخورم  فقط وقتی تحرک داشته باشم زود کم میکن ...

عزیزم پیاده روی کن تو خونه حتی اگه جای کمی داره یا حلقه بخر حلقه بزن راحت وزنت کم میشه

واسا سلامتیشون ۱۰۰تاصلوات وحمد میخواهم الهی به حق این روزها شفای عاجل بگیرند🙏❤️

عزیزم دلم مرسی مهربونم

دعاتون میکنم به هرآرزویی که دارید برسید

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

من ۲ روزه این قول رو دادم به خودم هر شب هم میخواهم به پیاده روی بروم  ( خخخخخخخخخخ آره جون عم ...

البته من قراره برم ازمایش تیروئیدم.احتمالا کم کاری دارم ک اگه دارو بده بیشتر لاغر میشم..متفورمین هم گرفتم دوروز خوردم حالم بد شد فعلا نخوردم.البته با مشورت دکتر گرفتم

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
عزیزم پیاده روی کن تو خونه حتی اگه جای کمی داره یا حلقه بخر حلقه بزن راحت وزنت کم میشه

حلقه داریم 

جواب میده؟!