2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65621 بازدید | 434 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت هیچ وقت سمت این کار نرو یه حس عذاب آوری تا آخر عمر همراهت خواهد بوداگه حتی فکرشم به سرت زد ب ...

کاش نمیخوندم این پیامو😭😭چقد گریه کردم بخاطر اون بچه های بی گناه و مظلوم،واقعا دل ادم باید از اهن و سنگ باشه ک بتونه بچه سالم و کامل رو فقط بخاطر جنسیت سقط کنه

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

عزیزم اولین سونو که رفتی دقیق چندهفته بودی و صربان قلب چندبود بگو بادقت ۹۰ درصدبگم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

عزیزم اولین سونو که رفتی دقیق چندهفته بودی و صربان قلب چندبود بگو بادقت ۹۰ درصدبگم

شش هفته رفتم ضربان 122 بود

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
ایشالله که پسر باشه ،ولی بیشتر وحشت کردم دوتا یکسال و نیمه ،و حالا هم حامله ،توان رسیدگی داری؟کاش ما ...

بله میان حتما

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
از مادرشوهرم کم حرفا نشنیده بودم از کل اطرافیانش حرفا شنیدم ولی خودمو زدم به اون راه ولی این حرف پدر ...

اره حق نداشت تاوانشو پس میده حتما پرش کردن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
هیچ وقت هیچ وقت سمت این کار نرو یه حس عذاب آوری تا آخر عمر همراهت خواهد بوداگه حتی فکرشم به سرت زد ب ...

وای خدا، دقیقا همین قدر تلخه. کلیپاشو حتی نمی تونم نگاه کنم. یه بار یه تجربه نزدیک به مرگ دیدم از یه زن روس، اسمش فکر کنم لیودمیلا بود. کلیپش هست، وحشتناک بود، اصلا نمیتونست اشکاشو کنترل کنه وقتی تعریف می‌کرد. 

شاید خیلی ها باور نکنن، بگن روح نداره، یه تیکه گوشته هنوز... اما بچه خود آدمه💔 چند ماه فقط فاصله داره تا بشه دقیقا مثل بقیه بچه هاش، همون قدر عزیز😔

جواب هوش مصنوعی 

🔹 معمولاً می‌گن اگر ضربان قلب زیر 140 باشه → پسر
🔹 و اگر بالای 140 باشه → دختر

با توجه به اینکه گفتی ۱۲۲ ضربه در دقیقه هست، طبق این باور عامیانه احتمالاً پسره 👶💙

(البته از نظر علمی سونوگرافی در هفته ۱۴ تا ۱۶ به بعد یا تست‌های ژنتیکی تنها روش‌های قابل اعتماد هستن.)

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

به سلامتی و مبارکی .چرا باید سرزنشت کنیم ؟؟؟!!!  دو تا گلدختر داری حالا که باردار شدی ترجیح اینه پسر باشه فکرت درست و منطقیه و انشااالله که همینطوره به هر حال ادم دوست داره ژعم هر دو رو بچشه مثلا من دو تا گلپسر دارم اگر این اتفاق برام بیافته در حد اشتیاق شما دعا می کنم دختر بشه طبیعیه اما حالا برای شما از الان به خودت بگو دختره که اگه دختر شد تو ذوقت نخوره و عاشقش باشی