2777
2789
عنوان

دختر به کرمانیا بدیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5153 بازدید | 65 پست

رفسنجانی ها جهیزیه همه چی با عروس هست اونم خیلی عالی وسنگین،حتی پرده و کابینت خونه ی داماد اگه خونه داشته باشه با عروس هست ،مهریه هم خوب میکنند ،خیلی هم مراسم هاشون شلوغ و ایناست 

واااااای چقد بد.ن ما خونمون تهرانه.من خیلی دلم تنگ میشه اصن نمیتونم اون طوری

من نتونستم شوهرم رو راضی کنم تهران زندگی کنیم متاسفانه ،دیگه کرمان موندگار شدم😣

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مهریه هم نمیدن ینی ؟ یه دنیا چیز میز میخوان بعد یه مهریه در حد 130 تا سکه هم نمیدن ینی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا میدن

من کرمان دانشجو بودم اکثر دوستام کرمانی هستن

اتفاقا یکی از دوستای نزدیکم عروس رفسنجانیا شد

مهریه سه دونگ از خونه داماد و ۷۰ سکه گرفت 

پس مهریه هم نمیدن ینی ؟ یه دنیا چیز میز میخوان بعد یه مهریه در حد 130 تا سکه هم نمیدن ینی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر عمو من 114تا سکه مهریش هست ک ب رسم خودشون روز خواستگاری با دست خط پدر داماد نوشته شد و چند نفر ب عنوان شاهد امضا کردن 

اینکار برا ما هم جالب بود 

من کرمانی اصیل هستم

رفسنجانی ها جهیزیه همه چی با عروس هست اونم خیلی عالی وسنگین،حتی پرده و کابینت خونه ی داماد اگه خونه ...

پس چرا با مهریه ما این شکلی کردن؟ ما گفتیم 180 تا اونا اوردن 140 بعد همونم زدن زیرش در حالیکه مهریه خانواده ما 500 سکه به بالاست

دیگه اخلاق و شخصیت به نظرم مربوط به شهر نمیشه نظر داد ،هر خانواده ای اخلاق و تربیت و عقاید مخصوص به ...

نه خب الان دوستان دارن میگن بعضی اقلام که همه جا به عهده داماده به عهده عروسه تو رفسنجان!!! این خیلی جای بحث داره! تعجب میکنم این خانواده چرا اینا رو به ما نگفتن

من نتونستم شوهرم رو راضی کنم تهران زندگی کنیم متاسفانه ،دیگه کرمان موندگار شدم😣

مادر شوهرت کرمانی (کرمونی) نمی‌ذارن پسراش ن از کنارشون برن ( میخوان ور دلشون بمونن) 

😂😂😂🤐من خودمم کرمانیم 

غصه نخوری ی وقت فکر کنی تنهایی ها.... 

هرکاری داشتی من مث کوه پشتتم😉

رو هیکل من حساب کن😁

♥️

پس چرا با مهریه ما این شکلی کردن؟ ما گفتیم 180 تا اونا اوردن 140 بعد همونم زدن زیرش در حالیکه مهریه ...

احتمالا اونام توی خانوادشون رسم سکه زیاد ندارند،البته رفسنجانی ها اگه باغ پسته داشته باشند خونه و باغ پسته مهریه میکنند خیلی زیر بار سکه  ی زیاد نمیرند

پس چرا با مهریه ما این شکلی کردن؟ ما گفتیم 180 تا اونا اوردن 140 بعد همونم زدن زیرش در حالیکه مهریه ...

اینا دیگه ب نظرم دهن بین هستن اولش قبول میکنن بعد یکی میاد ی چیزی میگه اون وقت اینطوری با این وقاحت برخورد میکنن میزنن زیرش همون بهتر دختر ندین بهشون

والا پدرشوهر منم کرمانیه واسه مهریه لام تا کام حرف نزد گفت پسرم میخواد بده عروسم میخواد بگیره هرچی خودشون دوست دارن 

ب پسرشم گفته بود نبینم سر مهریه چک و چونه بزنی خوب نیست اگه رسمشونه زیاد بزنن بذار بزنن معامله ک نمیخوای بکنی هرچی باشه این دخترو شناختی ک ۶ ساله پات تو ی کفشه ک همینو میخوام فقط 

احتمالا اونام توی خانوادشون رسم سکه زیاد ندارند،البته رفسنجانی ها اگه باغ پسته داشته باشند خونه و با ...

والا اتفاقا باغ پسته که زیاد هم داشتن ولی اصن لام تا کام حرف نزدن و گفتن 14 تا کافیه !

این مربوط ب شخصیت خودشون و فرهنگ خانوادشون بود  اگه کرمانی و تو جلسه دروغ گفتن دلیل نمیشه همه ...

خب مگه من گفتم همه کرمانیا دروغگو ان؟من فقط گفتم شوهر من این طوری بوده

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
اینا دیگه ب نظرم دهن بین هستن اولش قبول میکنن بعد یکی میاد ی چیزی میگه اون وقت اینطوری با این وقاحت ...

پدر شوهر ای کرمانی ی تیکه ماهم.... نگم از مادر شوهر واست🤐😂😂😂😊

خودم کرمانیم ها.... 😑😊🤣