2777
2789
عنوان

دختر به کرمانیا بدیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5154 بازدید | 65 پست
مادر شوهرت کرمانی (کرمونی) نمی‌ذارن پسراش ن از کنارشون برن ( میخوان ور دلشون بمونن)  😂😂😂🤐م ...

آخی مرسی 🥰 

مادر شوهر ندارم ولی پدر شوهرم کار صدتا مادر شوهرم  میکنه 😁

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب الان دوستان دارن میگن بعضی اقلام که همه جا به عهده داماده به عهده عروسه تو رفسنجان!!! این خیلی ...

کلا رفسنجون رسم همینه 

پسر باید خونه داشته باشه عروسم باید همه چی ببره

کابینت و پرده برعهده عرویه

دوست من اونقد عقد موند تا پسره خونه خربد 

جهیزیه توپ باید بدین

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
پدر شوهر ای کرمانی ی تیکه ماهم.... نگم از مادر شوهر واست🤐😂😂😂😊 خودم کرمانیم ها.... 😑😊🤣

😂😂😂 حالا پدرشوهر من خسیسه ها خیلیم خسیسه

ولی تو موضوع مهریه گفت هرچی دختر بگه همونه چون زن اگه دل چرکین بیاد تو خونه شوهر دل ب زندگی نمیده سر مهریه دل چرکینش نکنین

ولی تو چیزای دیگه دل چرکین شدنم مهم نیست 😂😂😂😂

مادرشوهر من فرشته نیست ولی خب ب زهرآگینی مادرشوهرای نی نی سایتی هم نیست اخلاقای خوبش بیشتره

😂😂😂 حالا پدرشوهر من خسیسه ها خیلیم خسیسه ولی تو موضوع مهریه گفت هرچی دختر بگه همونه چون زن اگه د ...

آفرین 

بابا مرسی. ببینید ک مانیا حتی مادر شوهراشون خوبن😉😊

نبینم بگین بدن ها... 😑😑😑😁

ببین رفسنجانیا جهاز فوق سنگین میخوان  بسیار اهل تجملات و چشم و هم چشمی  بله رسمشون هست ک ...

یعنی همه پسرا اونجا خونه از خودشون دارن؟؟

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
یعنی همه پسرا اونجا خونه از خودشون دارن؟؟

اکثریت دارن چون اگه نداشته باشن بهشون دختر نمیدن

البته تعداد کمی هم هستن ک خب ندارن و مستاجرن مث شهرهای دیگه ولی خب تو رفسنجون این ی رسمه ک باید پسر داشته باشه نداشتنش براشون خیلی بده

اکثریت دارن چون اگه نداشته باشن بهشون دختر نمیدن البته تعداد کمی هم هستن ک خب ندارن و مستاجرن مث شه ...

چقدر خوبه اینجوری فک کنم اکثریت وضعیت مالی خوبی دارن.من شمالی هستم اینجا خیلی گرونه و اکثر جوونا خونه ندارن مگر یه عده خاص.

الهی همه جونا خوشبخت بشن بلاخره دو سال زودتر دوسال دیرتر خونه خریده میشه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد