2777
2789
نگران برادرم هستم بدون پدر بدون پشتوانه سر خود چجوری قراره بزرگ بشع آینده اش چی میشه ، میترسم مادربز ...

نگران نباش عزیزم شما هستین دیگ همسر من هم بدون پشتوانه بود پدر داره ولی انگار که نداره سال به سال از پسرش خبر نمیگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نفرین نمیکنم منو شوهرم دوست بودیم اومد رو فرش خونه ما نشست به مادرم گفت دخترت همه کارست😊همیش ...

منم نفرین نکردم عزیزم . دلم از مادرشوهر خودم پره 😢 ان شاءالله که همشون با عروسا خوب رفتار کنن 🌹

من یکم پول میخام ی کار دائمی پول میخام ک حالمون خوب باسه من مشکلی ندارم میسازم ولی شوهرم خیلی سخت م ...

شغل شوهر منم آزاده خونه نداریم خیلی از اینده میترسم 

بیشترشون بزرگن و حل نشدنیحتی حوصله ندارم تعریف کنم ولشون میکنم میخوام بهشون فکر نکنم اما از یه جایی ...

پس ناراحت نباش با ناراحتی چیزی درست نمیشه بعدا آدم هزار جور درد و مرض میگیره خدابزرگه 

منم نفرین نکردم عزیزم . دلم از مادرشوهر خودم پره 😢 ان شاءالله که همشون با عروسا خوب رفتار کنن 🌹

میدونم عزیزم جسارتی نکردم که بگم نفرین میکنید کلا گفتم هیچوقت نفرین نکردم ولی میگن چوب خدا صدا نداره

حتی به لباسای من گیر میداد الان دخترش زده رو دسته من دیگه به من کاری نداره هی میگه هرچی دوس دارین بپوشین من محدود نمیکنم😄

انشالله عزیزممم درکت میکنم 

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

اگه طلا داری بفروش کمکش کن

ندارم هرچی داشتم تو ساخت خونه رفت فقط یه سکه داریم 

خیلی غصه میخوره باباش ماشین خریده اصل تعارفش نمیکنه که بیا سوارشو

درصورتی که قبلا شوهرم ماشین داشته همیشه دست باباش بوده از این ناراحته

https://uupload.ir/