2777
2789
عنوان

دختر به کرمانیا بدیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5154 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمانی ها دختر سرتر از خودشون میگیرند بعد میکوبند سرش

اصلا مهم نیست ایشون کجایی هستند

این طرز برخورد در شان یه خانواده اصیل نیست

خواهرتون سنی نداره و ان شاء الله هزار تا خواستگار بهتر خواهد داشت 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام. من‌ کرمانیم

خب بریم سراغ معرفی رفسنجانی ها... ب پولداری معروفن بخاطر اینکه شغل اغلبشون کشاورزی در حوزه پسته هستش.... 

و از رسم رسوم اونجا اینه دختر جهزیه تکمیل باید داشته باشه یعنی تا بیل. فرغون. شلنگ و...... چیزای ب درد نخور... و اگر آقای داما خونه داشته باشن پول کابینت و پرده و لوستر و.... با دختر هستش

البته خانواده ها. رسم و رسومات. سطح فرهنگ و اینکه اخلاق هر خانواده متفاوته بنابراین نمیشه قضاوت کرد آدمای خوبین یا بدن.... 

انشاالله هرچی صلاحه همون پیش بیاد واسه خواهرتون 

من 150کیلومتر با رفسنجان فاصله دارم هشتاد درصد اقوام شوهرم رفسنجانی هستن

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
بخدا کابوسه برام کرمان رفتن.تپش قلب میگیرم اسمش میاد

به خاطر همین دوری من فقط سالی یک یا دوبار میتونم بیام تهران برای دیدن پدر ومادرم 

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
به خاطر همین دوری من فقط سالی یک یا دوبار میتونم بیام تهران برای دیدن پدر ومادرم 

واااااای چقد بد.ن ما خونمون تهرانه.من خیلی دلم تنگ میشه اصن نمیتونم اون طوری

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
سلام. من‌ کرمانیم خب بریم سراغ معرفی رفسنجانی ها... ب پولداری معروفن بخاطر اینکه شغل اغلبشون کشاورز ...

پس مهریه هم نمیدن ینی ؟ یه دنیا چیز میز میخوان بعد یه مهریه در حد 130 تا سکه هم نمیدن ینی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

شوهر من کرمانیه.ینی هرجی تو خواستگاری گفته بود خالی بندی بود.

این مربوط ب شخصیت خودشون و فرهنگ خانوادشون بود 

اگه کرمانی و تو جلسه دروغ گفتن دلیل نمیشه همه کرمانی‌ها دروغگو باشن..... 

شما میتونستی از خصوصیات دیگه بگین و اگه خصوصیات خوب دیگه نداره 

قطعا یا کرمانی اصیل نیست و یا فقر فرهنگی شدیدی دارن