2777
2789
عنوان

دختر به کرمانیا بدیم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5153 بازدید | 65 پست
چقدر خوبه اینجوری فک کنم اکثریت وضعیت مالی خوبی دارن.من شمالی هستم اینجا خیلی گرونه و اکثر جوونا خون ...

آره عزیزم رفسنجونیا اکثرا پسته دارن واسه همین پولدارن 

تو کرمانم فقط همین شهر این رسمو دارن بقیه ندارن

در عین حال بی نهایت سخت گیر و تجملاتی هستن دخترا خیلی جهاز باید ببرن چیزای بیخود و بی فایده حتی 

آره عزیزم رفسنجونیا اکثرا پسته دارن واسه همین پولدارن  تو کرمانم فقط همین شهر این رسمو دارن بق ...

چقدر سخت😊

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من کرمانیه.ینی هرجی تو خواستگاری گفته بود خالی بندی بود.

وای دقیقا بشدت دروغگوان بنظرم محبت بیش از حدشونم برای رد گم کنیه دقیقا فامیل ماهم با بمی ازدواج کرد بعد از ازدواج که دروغاشون معلوم شد توروشون گفتیم با وقاحت خندیدن گفتن میخواستین باور نکنین !!! منم باهاشون معامله کردم خیری ازشون ندیدم کلا مردم بدین 

کرمانی ها دختر سرتر از خودشون میگیرند بعد میکوبند سرش اصلا مهم نیست ایشون کجایی هستند این طرز برخو ...

واااای دقیقا چه خوب فهیمدید دقیقا همینه ما فامیلمون عروسی کرد بعد از شش سال جدا شد و قشنگ تو بیستو شش سالگی نصف موهاش سفید شده بود 

این مربوط ب شخصیت خودشون و فرهنگ خانوادشون بود  اگه کرمانی و تو جلسه دروغ گفتن دلیل نمیشه همه ...

نه عزیزم من کرمانیارو نمیدونم ولی با بمی ها یعنی چند تا خانوادشون برخورد داشتیم یعنی از یه فامیل نبودن که بگم فقط یه خانواده این رفتارو داشتن  به شدت دروغگو و بلوف زن هستن از خود فامیل ما چند بار کلاهبرداری کردن بااینکه ادعاشون میشد و محبت الکی داشتن منکه کلاهمم اونروا بیوفته نمیرن و خیلی قومی قبیله ای هستن مثلا تو همین نی نی سایت دیدم کسی از شهرشون بد گفته سریع همه حمله کردن بهش در صورتی که ادمای متمدن اشتباهات فرهنگیشونو میپذرن و در جهت بهبودش تلاش میکنن

کاری با کابینت و پرده ندارم، چون غیر منطقی هست که پای عروس باشه.

ولی داماد مهریه سنگین قبول کنه و سه دونگ خونه هم بده، این دو تا هم اوکی

ولی دیگه جهیزیه رو چرا باید خانواده داماد بدن؟؟؟  حتی یک قلم!!

یه خونه و ماشین که خانواده داماد تدارک دیده باشن حداقل ۳ میلیارد پولشه، خانواده دختر نمیتونن ۵۰۰ میلیون جهیزیه بدن یعنی؟؟

استان کرمان جهیزیه زیاد میدن، اون زمانی که دلار ۴ تومن بود بعضی ها ۴۰۰ میلیون جهیزیه میدادن.