2777
2789

سلام دوستان 

من و همسرم بزور باهم ازدواج کردیم مادرم مخالف اصلی ازدواج من با همسرم بود همه کار کرد تا ما ازدواج نکنیم ولی آخر سر پدرم رضایت داد 

همسرم از همه لحاظ عالی ولی مادرم خیلی بهش به احترامی کرده تو جمع 

تو یه جمع بزرگ یبار گفت دخترم بعد ازدواج خواستگارای خیلی بهتری داشت ک داییم گفت زشته نگو جلوش 

یبارم جلوی خودش گفت من منت فلانی میکشم بیاد خواستگاری دخترم 

این فلانی قبلا صحبتش بود ک بیاین خواستگاری ک قسمت نشد 

خلاصه این گذشت و دیروز همسرم بهش زنگ زد فقط پشت تلفن بهش یه سلام کرد و بعد شروع کرد با کسایی دیگه حرف زدن همسرم ناراحت شد گفت خداحافظ مامان حالا از دیروز مامانم گذاشته تو بلک لیست و میگه دیگه خونه اشون نمیام و زنگ نمیزنم و کلی کار دیگه حالا موندم چیکار کنم خر شیطون بیاد پایین بیخیال بشه ک بیاد خونه مامانم برای عید فطر

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

از شوهرت دفاع کن یعنی چی یسری بزرگی نمیکنن هیچ زندگی بچشونم بهم میریزن😐😐

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا،چرا شوهرتو سبک میکنی؟!!!!

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
از شوهرت دفاع کن یعنی چی یسری بزرگی نمیکنن هیچ زندگی بچشونم بهم میریزن😐😐

ازش دفاع می کنم 

خسته ام دستش ون 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

من جات بودم رفت و امد رو کم میکردم تا زندگیم در امان باشه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
خودت برو حالا چه اجباریه اونم بیاد

برم تیکه میندازه ک دیدی من گفتم بدرد ت نمیخوره 

تقصیر مادرتونہ کارش بدہ 💙

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐

چکار کنی با مادرت صحبت کن رفتارش درست کنه اگه خونواده من کوچکترین بی احترامی بهش بکنن رابطه ام قطع میکردم تا من خیلی باذهمسرم مشکل دارم

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
وا،چرا شوهرتو سبک میکنی؟!!!!

خب خانواده همسرم خیلی حرفها به من میزنن ولی همسرم کاری نمی کنه فقط در برابر خانواده من جهبه میگیره